2010-04-30
 16:31:10

ses

bloggar senare, pappa kom precis hem och jag ska gå och se med han om han åker ed mig till torp och köper ny mobil. vi hörs senare !
2010-04-29
 16:33:07

what if

Yes, är hemma ifrån skolan och har ganska precis käkat glass med choklad sås och fixat några bilder för mamma som hon skulle ha till något. Nu ska strax Pontus ha datorn för mamma hade lovat honnom det igår och han vill inte ha min för han tycker inte om den. Men jag förstår han, msn laggar. Inte för att han använder det än men iallafall.

Om en stund kommer mamma hem med mina rosa hello kitty hörlurar hoppas jag, hon får inte ha glömt! Då tänker jag lägga mig i min säng och lysna på musik en stund innan jag går och duschar. Jag har verkligen blivit beroende av att duscha, inte så bra för håret kanske men skit samma.



Avslutar med en bild på hörlurarna som mamma ska köpa till mig på vägen hem

2010-04-28
 19:10:56

He's got something special

Bloggningen har inte varit på topp de senaste. Jag har annat för mig, och har haft för mycket i tankarna för att orka skriva någonting överhuvudtaget. Men jag ska försöka bättra mig, vilket antagligen inte kommer gå så bra men skit samma.

Idag cyklade klassen till Bjursjön med 7c och 8c. Jag skulle igentligen cykla med dom andra Bokenäsarna ända hem, men cykeln gick sönder så mamma fick hämta den och jag fick ta bussen hem för hon skulle fortsätta jobba. Så nu sitter jag hemma själv och dunkar musik på högsta volym, toppen! Nä nu ska jag snart ta och hoppa in i duschen.

Vi kör på en riktigt gammal bild idag!
2010-04-25
 20:46:37

promenad


Gick en promenad med pontus eftersom det inte blev någon träning idag så mötte vi amanda tilda och paula som var ute och red så vi gick med dom en stund. Nu känner jag mig sönderbiten utav myggor.









2010-04-25
 20:37:50

konfirmation









































Elin var min privata papparazzi fotograf för dagen!
2010-04-22
 18:49:45

turn the lights of in this place

Kom hem från torp för en stund sen, kollade ju på presenter till mig med mamma farmor och bröder. Innan det solade jag på meddo och praoade. Men idag tänker jag inte skriva allt jag fick göra.

Iallafall så fick jag en hatt och två solglasögon. Bilder på det kommer nog senare.

2010-04-21
 19:23:52

musik


riktigt gammal låt, men jag älskar den !

2010-04-21
 18:01:57

dont go back

Jag hann inte blogga igår när jag kom hem. Jag gick nästan direkt och duschade, sen gick jag och la mig. Ändå kom jag inte i säng fören halv elva. Men det var nog duschen som tog tid. 

I morse körde mamma mig till rotan där Annelie hämtade mig. Vi åkte till herrestad och Annelie gick och lämnade Frida och jag gick och lämmnade Emma vid hennes klassrum. Dom är för söta dom två asså. Efter det åkte vi vidare till stan och jag fick börja med att sätta lappar på solglasögon. Sen satte jag mig och kollade på när alla andra åt frukost, jag drack lite äpple juice. Efter frukosten hjälpte jag till att packa upp massa kepsar som någon kom med, fyra pallar med lådor som blev ca tre meter var, så fick jag vika lådorna. Vid 12 ungifär åkte jag och några till mer till stan och käkade på pingvin. När vi kom tillbaka hann jag bara vara där i ca 45 minuter. Då hjälpte jag Anneli med några lådor fulla med papper som skulle flyttas eller stängas. Hon körde mig till bussen kvart i två för jag skulle till konfan. Där hände det inte så mycket alls faktiskt, så har inget att säga om den. 
 
I morgon ska jag praoa igen, då kommer det två killar från nian på frida skolan i några timmar också. Efter praoen går jag och solar, sen åker jag till torp med mamma och farmor och kollar på konfirmations presenter.


2010-04-20
 18:24:57

mobil blogg

Sitter i bilen och är påväg till stan för att sola på meddo och köpa sallad från cactuz som jag ska ha med mig till praoen imorgon. Efter jag har solat och så tror jag att jag ska hem direkt. Idag ska jag sova ganska tidigt, det säger jag ifs alltid men det blir aldrig av hur trött jag än är. Jaja jag Bloggar när jag kommer hem igen.

2010-04-19
 22:05:46

Äntligen hemma från Alex den tönten.

Nä det är inte roligt alls faktiskt.

Jag åkte med Alex till ungdommsmotagningen vid två ungifär. Lokalsinne som vi har så hade vi vite svårt med att hitta men det gick bra. Spelade Fia med knuff gjorde vi där när vi väntade. Jag vann, men det var sjukt nära att Alex vann faktiskt. Efteråt gick vi och käkade på cactuz. Det älskar vi! Vi tog kvart över fyra bussen hem till Alex, där drack vi te och åt kakor innan vi gick ut och red. När vi kom in åt vi lite pasta sallad och sen okte jag hem. Nu ska jag sova om en liten sund, jag ska bara lägga in någon bild på den andra datan åt mamma.
Godnatt!


Det är säkert en bild i repris men skitsam.
2010-04-18
 14:34:44

GRATTIS BROR OCH FARMOR!

Blev ingen torp för mig idag. Jag ska dit med mamma och farmor någon dag i veckan istället. Nu ska jag snart duscha och fixa det sista med robins present innan han kommer hem. Knarkar halstabletter gör jag också.
Aja bloggar antagligen senare.
2010-04-17
 22:24:02

ny header igen

Det ser ni antagligen?  Är redan rött på den gammla, efter en dag? Men det är nog för att det var så gammla bilder. Den här är kanske inte så mycket bättre med so what den duger ett tag i alla fall.


2010-04-17
 21:34:25

morsning korsning

Sitter och kollar på körslag, det är nog det tråkigaste programmet som finns! Menmen jag får ju vara social mot min lilla mami. I morgon åker jag och mamma kanske in till torp och köper presenter till Robin innan han kommer hem, och så ska vi kolla på vad jag önskar mig till konfirmationen nästa söndag.

Elin ville att jag skulle ladda upp bilden så hon kunde kopiera den. Det var rätt bild va? ;)

2010-04-17
 13:47:44

godbye my lover

Idag vaknade jag nästan ovanligt tidigt på en helg. Jag vaknade vid kvart i nio. Jag pappa och pontus åke ut till göksäter för pappa skulle lämna tillbaka några skor eller något. Sen åkte vi till farmor och farfar och fikade och jag busade lite med mina söta kusiner som var där. Nu ska vi dit om en liten stund igen och fira farmor som fyller år imorgon, på samma dag som Robin. Han är i fjällen nu men han kommer hem imorgon kväll tror jag.

Så jag bloggar sen när jag kommer hem ;)
2010-04-16
 20:59:52

headern

Hittade lite gammla bilder som jag bara tyckte var för söta. Men dom är riktigt gamla! Men jag ska snart göra en ny, det lovar jag. Den är bara tillfällig! Yes nu ska jag bara byta färg och sånt också.
2010-04-16
 16:32:39

i see you

Jag tog mig till skolan idag, det var ganska lugn dag. Nu mår jag super bra, försylningen försvann nästan helt nu precis. Men har inget att göra, jag tänkte ju att jag inte skulle orka något alls efter skolan idag. Men jag ska faktiskt ta det lugnt, även om jag är med någon senare. Ja, om jag är med någon eller blir kvar här hemma återstår att se till senare.

låten jag lyssnar på i denna stund
2010-04-15
 15:34:22

naturally

Är hemma och är sjuk idag med. Jag har så sjukt tråkigt här hemma, ligger bara i soffan och glor tv. Det finns inte så mycket annat man kan göra. Knappt se på tv, det är samma program som det var igår. Det är inte kul att se på samma program två gånger. Hoppas jag kan gå till skolan imorgon så det inte blir tre. Nä nu ska jag gå oh duscha eller något så man känner sig lite fräschare.
2010-04-14
 11:42:18

hemma idag

Har världens försylning, så kan nästan inte andas. Så idag blir det bara att ta det lugn. Tråkigt men ganska skönt.

2010-04-13
 21:55:37

nejnej jag sover inte än

Jag sitter i soffan och kollar på The Mentalist och käkade precis pankakor. När tv programmet är slut ska jag gå och ta en dusch, men inte för lång för jag vill verkligen sova!





2010-04-13
 18:07:18

trötter

Hemma igen från en vanlig skoldag. Inget kul att säga om den med andra ord. Jag sitter och tittar på tv, nu börjar navy cis. Sen om en stund ska jag faktikt försöka sova, vi får se hur det går. så det får bli ett godnatt ifall att ;)
2010-04-13
 09:29:12

i skolan

sitter på en bänk i ett av köken på hemkunskapen och skriver om kina, eller jag ska. datorn laggar så det går inte just nu. men snart så. et har ju tagit en halv timma att bara få igång datorn. men men , nu har vi håltimma om 45 minuter ungifär.

jag saknar alex gumman ! en hel vecka utan henne igen asså, de är förjävligt!

2010-04-12
 22:11:08

det alla har väntat på...











































2010-04-12
 20:36:47

Is that what they see?

Åhhhhh! Jag är så jävla sur, nu när jag orkar lägga upp bilder har mamma gömmt gjejen som man lägger in bilderna från mobilen och kameran med, och hon är inte hemma. Jag får ladda upp bilderna när hon kommer hem helt enkelt.

När jag kom hem läste jag igenom hemkunskapen snabbt, sen gick jag ut och hoppade studsmatta med Pontus en liten stund, sen gick jag in och kollade på navy csi (tror jag det heter). Jag älskar det! När det var slut satte jag mig vid datorn en stund. Efter det vet jag faktiskt inte vad jag har gjort, det var en stund sen, men de vettefan vad jag har gjort? Aja nu ska jag inte sitta här och skriva bara, nu ska jag plugga ^^


2010-04-12
 11:45:54

i skolan

Nu är lovet slut, tyvärr. Så nu är det skolan som gäller igen, segt. just nu har vi EA och jag sitter mest och kollar bloggar och sånt, och läser lite om mineralämnen för det är med på hemkunskapsprovet imorgon. Efter skolan tar jag bussen direkt hem för jag måste plugga, ännu segare än att det är skola igen faktist. plugga hemma är det värsta som finns, det är mycket lättare att pluga i skolan, tyvärr på det med. Hemma ska jag hoppa lite studsmatta eller något också, hört att de bränner fett?

bara gamla bilder på datorerna i skolan, men sen när jag kommer hem lovar jag att ladda upp bilderna från i torsdags och fredags.
2010-04-12
 07:29:21

mobilblogg

Hann inte blogga innan jag åkte hemifrån, nu sitter jag i alla fall i skolan och väntar på söta Linnie. Var här ovanligt tidigt idag för alexander ville inte gå till bussen med sin tå ;) Igår åkte alex till Åre och ska vara där i en vecka skitungen. Aja nu kom Linnie. vises!

2010-04-11
 12:36:16

jag lever

Orkade inte blogga igår, mådde inte bra alls när jag hade tid att blogga.
Men på morgonen åkte jag farmor och farfar till överby och köpte ev kjol till mig och en till Elin, och en sjal till mig. På vägen hem somnade jag nästan i bilen, jag var så sjukt trött och hade sån mensverk. När jog kom hem låg jag i soffan några timmar och halvsov, jag orkade inget annat. På kvällen kom Amanda Paula och Tilda, och lite senare Alexander och Mattias. Alexander hade ett sjukt läskigt såri huvudet, jag kunde inte kolla på det asså! Dom var här till 11-12 någon gång. Sen gick jag och la mig.

Nu på morgonen kom farmor och farfar hit, dom är ute och grejar i trädgården nu tror jag. Tomas var här en liten stund också. Jag har suttit ute på altenen och solat en stund men katten blev för jobbig så jag gick in, så nu sitter jag och lyssnar på musik en stund.

gammal bild asså !

2010-04-09
 22:35:59

dont stop believin

Är hemma från bowlingen med Elin, Alex, Alexander, Johan, Elias, Markus? och Rasmus nu.

Jag och Elin tog halv två bussen somsagt. Vi blev så jävla sura när vi såg två killar som hade gått av bussen gå iväg, dom såg ut att vara så jävla snygga bakifrån iallafall. Men dom vände sig ju inte om någon gång ?! Det var sjukt surt! I stan mötte vi Alex Elias och Markus och gick till cactuz och käkade, sen gick vi till willys och köpte godis. Rasmus kom efter en liten stund och vi gick runt i stan en stund innan vi satte oss på några parkbänkar och väntade på Johan och Alexander. När deras buss nästan var framme i stan gick vi till kampenhof och mötte dom och sen gick vi till bowlingen. Jag Elin Alex och Rasmus spelade på en bana och dom andra på en annan. Jag vann av oss fyra, och Elias av dom andra tror jag? När vi var klara gick vi till McDonalds och satt där en stund och sen drog Rasmus och vi gick till willy's igen, fast ingen köpte något för vi skulle skynda oss till bussen som vi redan hade missat. Så vi tog en annan till torp istället. Elin satt kvar på bussen när vi gick av för hon skulle hem. På torp gick vi bara runt en liten stund och köpte cider och choklad. När vi väntade på bussen tog vi kort med självutlösaren, då frågade några om dom skulle ta kort på oss istället, snällt :)

Alex har alla bilder på sin kamera så jag får väll ta dom från hennes blogg sen ;) och bilderna från när jag och Elin tog kort orkar jag faktiskt inte ladda upp nu, för nu ska jag sova!
godnatt.

2010-04-09
 11:03:44

nytt världsrekord

Nu har jag och Elin vaknat, duschat, ätit, bokan banor till bowlingen, kollat bdb m.m på bara en timma nästan! Det är nog rekord! Elin håller på och fixar med naglack eller något för när jag är klar här ska vi måla naglarna. Vid ett ska Elin's farmor hämta oss och köra oss ner till henån. Där ska Elin kolla hur mycket pengar hon har kvar på sitt busskort och så hittar vi säkert på något annat medans vi väntar på bussen som går halv två. Då åkte vi till stan och kanske torp först om vi hinner, men antagligen inte.

bloggar när jag kommer hem igen, och det blir antagligen någon mobilblogg undertiden också. men när jag kommer hem ska jag lägga upp bilderna från igår och dom vi kommer ta idag ;)

jag älskar dig gumsan
2010-04-09
 00:47:52

mobil-blogg

Okej nu kommer sista inlägget innan vi sover. Jag tänkte bara säga att jag tycker att det är sjukt kul att man kan kolla på stjärnhimlen när man ska sova på Elins soffa för hon har ett fönster precis ovanför. Tack för mig leverpastej!

2010-04-09
 00:18:23

mobil-blogg

Nu ska jag och Elin snart sova . Jag ligger i hennes soffa och hon i sin säng brevid. Vi fick precis öppna hennes fönster så sjukt varmt som det var har inne. Men nu är det perfa! Nä m måste vi sova, vi kan ju inte sova så länge imorgon när vi åker har ifrån vid ett färdigduschade, påklädda & klara ;)

2010-04-08
 21:47:39

hos elin

Åkte hem från alex vid halv fem någongång, för hon skulle till lysekil och träna. Hemma dushade jag och fixade mig lite innan jag åkte till elin. Jag ska sova här och imorgon åkte vi till stan och käkar cactuz och bowlar med lite folk. Jag kom hit runt 6, efter det har vi i stort sett bara tagit kort. det kommer en eller två nu och lite fler imorgon.

Blev en bild nu ja. Resten kommer imorgon.
Jag älskar dig !

2010-04-08
 14:41:05

hos alex

sitter vid alex data och kollar runt lite. alex är och byter om eller något, hon är inte här iallafall. linnie och felicia åkte precis till bussen. idag har vi sett på film hela morgonen, sex and the city. den är så jävla lång så vi han bara se på den och äta innan dom skulle dra, och om jag känner mig och alex rätt så kommer vi inte hinna göra så mycket innan hon ska träna . bloggar mer när jag kommer hem , eller så blir det kanske någon mobilblogg. vi får se !

bild i repris men vafan. vi tog faktiskt inte en ända bild igår eller idag.
2010-04-07
 23:13:56

mobil-blogg

mobilblogg pågång ! myser hos alex med linnie och felicia och ska snart se på en till film tror jag . bara för att vi har ett liv , jag och alex mobilbloggar och linnie och felicia kollar på bilder på alex mobil . nu kommer säkert de här i två olika inlägg men skitsam. det får väll bli så då .

2010-04-07
 12:41:16

hola

pappa kom in oh väckte mig vid elva typ, då gick jag upp och åt frukost och duschade. farmor & farfar är här också. jag ska se om dom kan köra mig till bussen sen. nä nu ska jag gå och smsa alex . ses :*

2010-04-06
 22:58:57

sweet dreams

kom nyss hem från stan. jag och mamma solade på meddo och sen handlade vi grejer till våfflor som pappa gjorde för en liten stund sedan. innan han gjorde dom gick jag runt och pratade med alex i telefon i en havtimma. men nu MÅSTE jag gå och lägga mig, är sjukt trött och har ont i huvudet.
godnatt !
2010-04-06
 15:20:55

dålig uppdatering

men jag har inte hunnit. igår vid 3 kom elin och familjen copland + johannas pojkvän och åt hos oss. sen åkte jag och elin till josen och efter en stund kom alice också. vi tog med oss bullar och saft och satte oss mit ute i skogen & fikade och gapskrattade åt bokstäver. haha , det är nog bara vi i hela världen som har sån humor, JAG ÄLSKART ! klockan 8 åkte elin hem, och vi andra satt och lyssnade på musik och snackade till tio typ. då tog vi ut madrasser och sånt till kontoret , så sov vi där sen.  alice åkte hem vid halv ett och jag vid ett.

nä nu ska jag inte sitta här och skriva. jag ska försöka övertala mamma att åka med mig och sola.
sålänge kommer lite bilder på min nya kompis.







2010-04-04
 22:54:23

dance now

nu ska jag sova , ska gå upp ganska tidigt imorgon för att åka till elin ju tidigare jag kommer dit ju bättre. jag vill ju vara med min baby så länge jag kan ! och så är jag så sjukt trött också ! godnatt sötnosar :*
2010-04-04
 22:26:56

ointressant? - läs inte då

har ju viljat ha en lila moppe länge nu. men de finns ju inte så många olika. så jag har beslutsångest om jag ska köpa en annan, som är bättre även om den inte är lila. jag har ju hittat en , men det verkar vara billig skit faktiskt. HJÄLP MIG ?
2010-04-04
 20:42:55

ny design

headern är sjukt suddig, jagvet . men jag orkar inte fixa det nu.
2010-04-04
 16:43:28

the winner takes it all

kyrkan idag var sjukt seg. men nu behöver jag inte gå på några mer iallafall, tur det! efter kyrkan åkte jag hem en liten stund innan vi åkte till alex nästan hela familjen. så vi var där en stund och sen åkte vi hem igen. nu ska tydligen pontus ha tvn jag såg på för att se på något sepä program. konstigt att det alltid är han som får som han vill när han springer runt oh gråter fast det var han som sparkade och slog mig :o
2010-04-04
 11:02:31

god morgon allihop!

jag och alex vaknade för en stund sen så vi sitter i min säng och kollar lite på datan. snart måste vi gå och äta frukost och fixa oss för mattias kommer om 40minuter och hämtart oss för vi sska till kyrkan. efter kyrkan åker jag och alex direkt till stan.

här kommer lite bilder på när alex blåste ut ljuset på sin tårta.


2010-04-04
 03:07:55

american pie

nu har vi kommit hem från alexander, och han hängde med hit. så nu sitter jag alex alek och robin och ser på american pie driker cola och fanta och käkar choklad.

här kommer lite bilder från förut

alex & tilda
'











alex & jag

¨







tilda




alex tilda & nata






nähä, nu gick det inte att ladda upp mer bilder ? fan va blogg.se är segt på kvällen asså. resten av bilderna kommer imorgon eller något .

2010-04-04
 00:49:40

bilder från ridturen


vårtecken på hög nivå !
 


sötnosar ♥

   
2010-04-03
 16:51:00

glad påsk

jag och alex sitter i mitt nystädade rum ( inte helt färdigstädat men ändå ) med varsin dator och käkar choklad. i morse var vi ute och red barbacka på gwendolyhn sötnosen i solskenet och tog söta bilder. det var helt underbart ! efter jag har duschat och fixat mig ska vi upp till alexander och grilla. så nu måste jag skynda mig. bilderna komer när alex har lagt upp dom på sin blogg för jag orkar inte lägga in dom på datan.


glad påsk ♥

2010-04-02
 20:29:52

hon min älskling

hon är och duschar just nu så jag skriver med lite folk från hennes msn kollar bdb och dunkar musik. när hon har duschat klart ska vi käka tacos och mysa.
jag älskar tjejen stort asså ! du är bäst gumman :d
2010-04-02
 13:24:42

först vill jag börja med att säga






idag ska vi till stan och kolla på pasionsspelet med konfan och ikväll sover jag hos min lilla nyblivna 15åring.

ELIN RING MIG ELLER ALEX NU !!!!!