2010-10-31
 13:11:17

31 oktober

Godmorgon, alexis är i duschen så jag kollar på Sex and The City som vanligt när jag är här. Haha dom är sjukt bra! När hon är klar drar jag och duschar så ska vi väll te kannan och kolla när Nadja spelar sen. Men vi hörs sernare!

Gårdagens facelook:
2010-10-29
 13:41:10

hos sötnosen

Sitter i Alex soffa och kollar på Sex and The City och väntar på att hon ska komma hem, men det är väll lite mer än en timme kvar. Men jag orkade inte vänta på henne på torp.
// ηατα


2010-10-29
 09:44:31

på praoen

Barnen är ute på rast så jag sitter vid datorn i klassrummet och lyssnar på musik och äter äpplekaka med vaniljsås. Ganska mysigt faktiskt. På lektionen nu innan satt jag och spelade uno med några. När dom kommer in skaa dom spela spel och sedan är det film som gäller. Riktigt go dag med andra ord. Tar halv ett bussen till Alex och färgar hennes hår. Sen drar vi väll till kannan med lite folk tror jag? Det blir nog en riktigt bra dag med andra ord!

      //   ηατα ♥

2010-10-28
 16:29:55

sweet 16

Yess, sitter och kollar på My super sweet 16 och äter glass. Om en timme ungifär drar jag till farmor och farfar och kollar i tax-free katalogen. På lördag är det ju bara tre veckor kvar tills vi åker! Två fkn veckor på Gran Canaria, kan det bli bätre? Längtar !! I alla fall så är det sista dagen på praoen i morgon. Kommer sakna alla söta ungar! Men innan vi ska tillbaka till skolan är det ju lov iaf :)

 

 

Bild i repris.

2010-10-26
 16:16:26

26 oktober redan

Tjeenare!


Kom hem runt halv två idag som vanligt just nu när vi har prao. Jag har suttit och skrivit på en uppsats och kollat på tv en stund. Nu drar jag mig upp till Alexander och snackar med han lite så hörs vi senare!

 

 

Bild på mig och Markus från i sommras. Och ja jag var tvungen att täcka över mitt ansikte.

2010-10-24
 16:58:28

friskis

Nu drar jag och Alex snart in till stan och solar och tränar. Jag ska bara leta upp en tofs först, så jag måste sticka nu. Men här har ni en söt bild på Alexus sålänge ♥

 

Love ya baby

 

 

2010-10-22
 21:19:03

pop rocks

Sitter här och äter någon finger klubba man doppar i pulver som "poppar" i munnen. Riktigt besviken, klubban ser inte ut som ett riktigt finge och pulvret smäller inte så att det gör ont i munnen, det mest låter. Men det kanske är det som är meningen? Men det funkar bättre utan klubban iaf!

 

Det är sket bra att blogg.se har fixat så man kan ha tidsinställda inlägg! Fast jag vet ifs inte on det kommer bli så mycket mer uppdaterande i alla fall men kanske ;)

 

Dagen idag har spenderats med Alex. Vart på praoen, torp, Vänersborg, Trollhättan och hos henne. Riktigt mysig dag! Fick med mig ett par skor från Överby också, loveit ♥

 

 

 

 

2010-10-21
 21:32:09

snö ...

Nu ska jag snart sätta igång Kenza & Tyra show och äta lite pepparkakor och dricka te. Mysigt ! I morgon är det sista dagen Alex är med i förskoleklassen, jag ska stanna där med dom söta barnen i en vecka till, men det blir nog lite tomt utan Alexis. Idag har det snöat också, jag hoppas faktiskt att det inte ligger kvar, den får gärna försvinna och komma tillbaka i December ♥

 

 

Ordinary Girl - Miley Cyrus.

 

 

2010-10-19
 16:59:31

"you and me"

 

 

 

 

 

 

2010-10-19
 14:49:51

andra dagen på praoen avklarad

Av någon anledning sitter jag och lyssnar på musik och bloggar då på den stationära datorn. Emellan den och tangentbordet har jag min minidator med msn och facebook igång. Varför inte bara göra allt på en ? Jaja, jag orkar inte byta nu.

 

Idag har ännu en dag på praoen gått. Jag lovade en av tjejerna i klassen jag är i att ja ska ha flätor i håret, hello kitty tröja och shorts och tights imorgon. Vi får väll se om jag har det eller om jag "låssas" glömma :) I alla fall ska jag nog dra mig mot tv rummet nu.

 

 

2010-10-18
 20:50:49

18 oktober

Helllooo.
Sitter i Alex soffa och kollar på Sex And The City. Sjukt bra är dom! Idag var det första dagen på praoen, det gick bra faktiskt trotts allt oflyt vi har haft idag lyckades vi ändå att inte ha totalt oflyt med det. Efter praoen drog vi hem till Alex, käkade och kollade på några avsnitt av Sex and´The City. Sen tog vi bussen till stan, köpte varsin chai latte och sen tog bussen hem. Alex hade till och med det hemma. Onödigt ? Ja, så in i helvette. Aja stannar här inatt så vi kan ha oflyt tillsammans om det nu ska vara så onödigt att inget ska funka som vi vill att det ska. Nä inte därför egentligen men...
- Miss the time
2010-10-15
 17:17:01

mot skredsvik

Om ca 50 minuter ska jag vara i Skredsvik. Jag har inte packat och har ingen aning om vilken väska jag ska packa i. Vad sitter jag här för funderar jag på? Ska hinna upp till Jessica och hämta en luftmadrass också. I morgon är vi i boda borg hela dagen så då blir det nog inte mycket till uppdatering. Men nu måste jag rusa, vi ses!

 

 

 

Sweet bild på Alexis

2010-10-14
 22:27:29

snart sängen

Kenza & Tyra show blir det nu snabbt innan jag går och borstar tänderna. Jag har skrivit klart min Filmanalys nu tror jag. Har kanske missat något men ska kolla över den i morgon innan skolan. Dom andra ska till badhuset men jag stannar i skolan. Jag ska väll passa på att fixa det jag ska ha gjort i bilden och se om det är något annat jag behöver ha gjort. Hoppas att Alex inte ska med så hon kan vara kvar med mig! Jaja, Godnatt !



Älskar dig bror ♥

2010-10-14
 20:58:27

det var ett tag sen jag bloggade?

Nä nu får det vara slut på bloggpausen ett tag. Men jag kommer inte uppdatera särskilt mycket utan mer bara någon gång då och då när jag får lust till det, vilket jag fick nu. Sen vill ju Elin att jag ska blogga också så hon hänger med lite i mer i mitt liv. Vi träffas ju alldeles för sällan nu och det kan gå någon månad emellan ibland. Det är egentligen helt sjukt men det blir så nu när vi inte bor lika nära varandra och inte går i samma skola. Men det tar ca 15 minuter med bil? Jag har nog närmare till hennes skola än min egen och har funderat på att byta till den ibland faktiskt. Men nej jag stannar där jag är.

 

Iallafall, så sitter jag just nu och dunkar gammal musik, pluggar och snackar med Viking. Har inte pratat med han på två-tre år fast vi var riktigt bra kompisar förr. Jag, Elin, Johan & Viking träffades typ varje dag en hel sommar eftersom alla bodde rätt nära varandra. Konstigt att det bara är jag som bor kvar? :P Sen var Alex och Alexander med ganska mycket också, men Alexander har ju flyttat närmare mig istället. Tur att inte alla flyttar här ifrån.

 

Haha nu blev det väldigt mycket texter om förr men... jaja. I Miss It ! ♥

 

fr.v : Jag, Elin, Alice, Alex, Oskar, Johan, Viking & Alexander.