2010-11-27
 15:03:00

27 november 2010

Vid den här tiden har jag varit här nere i en vecka ganska exakt. Hälften av tiden med andra ord. Antagligen så ligger jag nere på stranden och steker. Men man vet aldrig, kanske är och hittar på något annat roligt. Här kommer lite bilder från hotellet.
2010-11-20
 10:32:00

20 november 2010

 

 

Just nu sitter jag antagligen på planet påväg till Gran Canaria med farmor och farfar. Så här kommer lite bilder på Puerto Rico som jag är påväg till :).

 

Ska bli så sjukt härligt!

 

 

2010-11-18
 20:50:44

mycket att göra

Förlåt för dålig uppdatrering, måste plugga rätt mycket nu innan jag åker. Men igår og jag mig till torp i några timmar i alla fall. Köpte ett par tunna svarta strumpbyxor och ett paket hårspännen. I morgon blir det väll Överby med Alex efter skolan och sedan träning. Jag ska även packa klart det sista. Jag ska försöka hinna fixa några tidsinstälda inlägg också ifall jag inte sitter vid någon dator där nere ;)

 

 

 

2010-11-16
 21:14:16

back on track

Blev inget inlägg igår när jag kom hem jag somna nästan direkt och sov tills i morse. I alla fall hade jag riktigt roligt på VANN spa med hafsten swecamp resort eller vad det nu heter. Riktigt sköna människor asså!

 

Idag efter skolan drog jag till torp för att klippa mig men det var någon fel med banken så får görat i morgon istället. Då ska jag träffa otroligt saknade Elin, Nathalie & Jennifer! Ska bli så sjukt kul att träffa dom igen!

 

Dom är för söta ju!

2010-11-14
 10:26:20

drar mig om några minuter

Yes jag han blogga fast jag vaknade en timme försent för att batterie hade ramlat ur min mobil inatt så den ringde inte. Nu har jag duschat fixat mig och packat men johanna och jessica kommer när som helst för att hämta mig.


Bilden är mörk, jo jag vet.
2010-11-14
 00:45:26

borde sova nu

Men det känns som att det inte är så stor ide eftersom jag säkert kommer vakna när dom andra kommer hem ändå. Har inte orkat plugga tyvärr så satte igång en film till förut. Denna gången fick det bli Bring it on. Medans jag såg på filmen fixade jag mina naglar lite. Tog en av Nathalie's lösnaglar som hon inte skulle ha förut så jag har en lösnagel bara. Inte så snyggt kanske men den kan lika gärna sitta där. Jag fixade fransk manikyr på dom andra naglarna nu i alla fall. Usch, jag trodde nästan det var söndag idag men som tur var inte! Men jag måste ändå upp vid ca 8 i morgon för att packa och duscha. Ska på spa med mitt sommarjobb. Vi sover där så jag missar halva dagen i skolan. Är med på 3 lektioner tror jag? Slänger in ett inlägg i morgon innan jag åker, annars hörs vi på måndag.


2010-11-13
 19:45:05

nu blir det film

Japp sitter ensam hemma och tänkte sätta igång en film innan jag ska plugga. Är ensam hemma och ska bara ta det lugnt.

Bilder från en sjukt värd dag i somras eller våras med alex och nathalie!












2010-11-13
 16:00:28

Alexis och Natuss

Rolig dag igår måste jag börja med att säga, fast vi åkte fram och tillbaka några gånger. Vi åkre från Herrestad - Torp - Stan - Sunningen - Torp - Stan. Men det funkar det med. Var väll på Bohuskannan till halv 12 ungifär.
Sen sov vi hos Nathalie kan man väll säga. Idag var vi på torp vid 11 kanske, det var gymnasie mässa osh så var Erik Segerstedt där men han hade sjungt klart när vi kom. Alex och Nathalie drog vidare till U-A kannan efter men jag orkade inte så jag åkte hem.



2010-11-11
 21:24:06

klass 9D ♥

Gud asså! Jag har pluggat så att jag har ont i huvudet... Inte det minsta roligt nej. Så jag tar en paus och kollar på Robinson. Det är nog första programmet jag ser i år så hänger inte riktigt med i vad som händer. Var nere hos Michael och Lena och hämtade en resväska förut. Det är ju inte långt kvar tills jag åker nu, börjar få resfeber nästan asså...

 

Förut i skolan var det Volleyboll turnering, vi vann hela skiten. Känndes riktigt bra, i förlorade inte en enda match och stämmningen i klassen var bättre än någonsin under i stort sett hela dagen. Underbart!




2010-11-09
 20:28:02

tidsfördriv

Nu ska jag strax sätta mig och plugga lite innan navy CIS börjar. Försökte plugga förut när jag var nere vid fritids för att vänta på mamma. Bussarna var inställda på grund av snön. Men jag kom inte så långt eftersom barnen inte ville att jag bara skulle sita där och läsa någon tråkig bok. Så jag fick ta och läsa Kråke böcker medans dom klättrade på mig HAHA. Ska ta och städa mitt rum lite sen också tror jag, det behövs ju...

 

Webbcam egopics.







2010-11-08
 21:39:47

11 dagar kvar!

Sitter och kollar på någon CSI eller CIS eller något med bror. Jag ska snart gå och borsta täderna tror jag. Jag lägger mig tidigt idag eftersom jag knappt sov något i natt. Det gick bara inte.

 

 

 

jag älskar dig! ♥

2010-11-07
 15:25:12

god morgon?

För sent för att säga det nu kanske? Blev väckt halv ett så har inte varit vaken mer än två och en halv timma. Fyy, sovit bort hela lovet känns det som.

 

Igår va vi på Uddevalla kannan från 10 på morgonen tills det slutade, runt 22:15. Så drog vi hem från stan ca 23:00 skulle jag tro. Jag tror väll att jag kom i säng halv ett eller något. Hur kunde jag sova så länge ? :o Nu är det plugga som gäller idag i alla fall.

 

Gud va jag saknar torsby! :O

 

2010-11-05
 22:34:47

movie night

Har suttit och sett på film hela dagen känns det som, fast vi har bara sett två. Dear John & The Last Song. Nästan så man började gråta asså. Men nej inte idag. Nu ska vi snart sova, i morgon ska vi upp tidigt och dra till kannan. Blir väll stan och torp hela dagen i morgon. Blir nog bra så.

Goshhhh va gammla bilder man kan hitta på Robert's dator, HAHAH. 


2010-11-05
 13:59:53

nu drar jag

Fy nu har jag suttit och pluggat ett tag så nu drar jag till Alex. Jag ska väll bara slänga på mig lite kläder. Vi ses sen !


För tidigt för en julbild kanske men?

 

2010-11-03
 15:27:41

busted

Oskar kom med min kamera förut, riktigt snäller pojk ;) Haha, på kameran hittade jag en bild på Elin och Linnea. Hm... lånar min kamera dom busarna "/

 

 

// ηατα

 

2010-11-02
 19:49:52

tillfällig design!

Sitter och skriver på en so uppsats. Inte det roligaste kanske men det är sånt som måste göras. Det är väll egentligen det jag har gjort idag. Alexander och Binjo var här förut också men dom åkte hem för en stund sedan. Den där uppsatsen vill verkligen inte bli färdig!

 

Måste ut till Elin någon dag och hämta min kamera. Glömde den sist gång jag var där så har bara gamla bilder. Men snor några från Alex som vi tog i helgen och slänger upp nu ;)

 

Love ya girls