2010-05-31
 21:55:24

godnatt !

Nu har jag tagit en lång dusch! Jag ligger i min goa säng och kollar på norska hollywoodfruar. Efter det ska jag sova hade jag tänkt mig. Ja vi får väll se.

 

Mamma, du verkade inte lyssna förut. Så vi får väll se om du läser det här istället. Förlåt det var inte meningen, men det var faktiskt inte bara jag.



2010-05-31
 18:15:22

yeeeyyy ! :d

Äntligen har min moppe kommit, men tyvärr så får jag ju inte köra den än ;@ Men pappa fick sjussa mig en sväng för en liten stund sen. Hehe då fick jag prova åka på den i alla fall.

Jag säger som pappa: Den är snyggare i verkligheten!


 

 

2010-05-31
 16:03:07

bloggar kort och snabbt

Yes jag sitter här och käkar lite glass. Jag ska bara äta upp den sen tar jag och går ut och har vattenballongkrig med Alexander Robin och Pontus. Dom kommer säkert köra alla mot mig -.- Men skit samma det är så varmt så det spelar ingen roll om man blir lite blöt. Ses efter om jag inte drunknar av alla ballonger jag kommer få på mig.

 

 

Bild från http://google.se

2010-05-30
 21:41:46

i'm walking on sunshine baby

Jag har städat i ordning lite på mitt rum nu, det ser fortfarande förjävligt ut men en klar förbättring! Nu ska jag strax fixa mig för att gå och lägga mig. Imorgon är det upp tidigt som gäller igen. Hoppas min moppe kommer då! Och jag hoppas verkligen att Alex kommer till skolan men jag tycker inte det verkar så med tanke på vad hon skrev om sin blogg, men hon säger att hon antagligen ska det som tur är !

 

Bilden är tagen från http://google.se

2010-05-30
 19:07:36

städning på gång

Nu har jag kommit hem från farmor och farfar. Vi åkte dit och åt för att det är mors dag. Vi åkte aldrig och kollade på matchen. Alex mådde inte så bra :( Tycker riktigt synd om tjejen asså!  Det händer väll inte så mycket resten av dagen heller. Måste städa mitt rum och så. Hehe man ser inte golvet :$ Det ligger någon stor madrass ivägen. 

Aa jag får nog börja nu, ses senare !

 

2010-05-30
 13:50:25

we rock

Jag har precis duschat och funderar starkt på att äta lite frukost. Men är det verkligen någon ide när klockan är två snart ? 


Senare vid fem drar kanske jag och Alex ner och kollar på någon fotbolls match. Vi får väll se hur det blir. Innan jag gör något annat ska jag i alla fall fixa mig lite, borsta håret, byta om, borsta tänderna med mera. Så får vi se vad som händer senare.

 

Bilden är från igår.

2010-05-29
 22:11:20

Göta kanal 3

Tjenare !

Sitter och kollar på Göta kanal 3. Jag tycker alla om filmerna är onödigt lika varandra. I alla fall, idag på Torp köpte jg inte så mycket. En present till mamma (morsdag i morgon ju ) , ett nagellack och en ansiktstvål. Efter torp åkt jag till Alex en stund och såg på Mamma Mia en stund, fast vi han inte se klart den.

 

Nu ska jag sova om en liten stund, jag är skit trött efter igår! Så jag säger godnatt nu, för jag orkar inte blogga sen.


 

 

2010-05-29
 12:46:27

nu drar vi

Yes vi ska bara fixa oss lite sen drar vi till Torp.

Igår efetr skolan drog jag och Alex till stan och köpte ansiktsmasker och lita annat sånt där. Sen drog vi till Alex och Alice kom hit. Det var verkligen länge sen vi tre gjorde något! Det känns helt underbart att vara med dom. Vi slaggade ute i Alex husvagn, såg på film och sånt. Riktigt mysigt! 
Skitsam nu måste jag byta om, annars får jag dra till torp i mina sovkläder, det vill jag helst inte faktiskt.


2010-05-27
 21:33:06

två veckor kvar till skolavslutningen

Jag är riktigt trött och ska gå och duscha och sen lägga mig och sova! Även om klockan bara är nio. Men om jag känner mig rätt kommer jag i och för sig inte bli klar för att lägga mig på länge.

 

Idag efter skolan åkte jag till torp och gick runt där med Celine och Annie till fyra ungefär, sen åkte dom hem. Jg stannade kvar och väntade på mamma som kom vid tjugo i fem. Vi gick där till sju tror jag. Pontus kom in vid sex eller något och gick med oss han med. De sista hade jag riktigt ont i fötterna och var riktigt hungrig eftersom jag knappt hade ätit något på hela dagen. Så när vi var klara på torp åkte vi och kekade langos. Det har jag inte ätit sen i somras på Fjorden!

 

Dagens köp blev :

På gina tricot : shorts, 3 linnen.

På H&M : Bikini , behå

På lindex : 2 par strumpbyxor.

På vero moda : shorts


Jag orkar inte ta kort på allt, så det blir bara bilder på några av sakerna som finns med på bilderna på internet. 

 

Shortsen frånGina :
Ska köpa ett par likadana fast blåa också ;)

 


Linnena från Gina :

 

 

Bikinin från H&M :
Underdelen fanns inte med på bild.  + att det är ROSA snören på !

 

 

Orkar inte leta upp det andra nu ;)

2010-05-26
 20:46:56

i'm tired

Vi slutade kvart över 11. Men det fick vi inte reda på förän tio över 12. Jag och lucas orkade inte vänta på 20 i 1 bussen utan vi gick till torp för att ta den där ifrån. Bussen kom när vi var påväg till den och vi hade hunnit om vi hade sprungit. Men alla mina krafter bara tog slut och jag stannade bara. Så vi fick ta 841:an istället vid kvart över ett. Jag gick av hos farmor och farfar, men dom var i stan så jag fick sitta utanför deras dörr i en halv timma.

 

Vid 5 körde farmor mig och Pontus till Bokenäs skola. Där spelade vi brännboll och grillade korv. Det var ganska mysigt, men i slutet var det segt. Sen hade läckt ketchup i hela min väska så det var kletigt överallt. Jag hatar ketchup! Jag tänker aldrig mer lägga en ketchupflaska i väskan.

 

2010-05-25
 23:53:35

snutta sött

Nu behöver jag verkligen sova! klockan är 10 i tolv och jag ska duscha också innan jag sover. Jag kommer vara riktigt trött imorgon i skolan. Min sötnos Alexus var inte i skolan idag och kommer inte i morgon heller ;( Skolan suger utan henne! Nu hinner jag inte blogga mer, godnatt!

 

2010-05-25
 20:33:29

beställt

Moppe + Hjälm

 

Pappa kom precis hem igen med Pontus. Han satte sig och beställde en moppe till mig nästan det första han gjorde! Så snäll är han ! Den är här senast på tisdag :D








2010-05-25
 18:57:49

teardrops on my guitar

Sitter ensam hemma, Robin är iväg på match och Pontus har träning. Mamma och pappa är med dom. Jag sitter och kollar runt på datan, ser på tv och lyssnar på musik. Kanske inte den bästa kombinationen? Jag hör inte vad dom säger på tvn, och ser inte speciellt mycket heller. Men siksamma. I morgon har jag lovat Pontus att åka med han och spela brännboll med hans klass efter skolan. Mamma och pappa kunde inte komma, så jag sa att jag kunde åka med. Snäll jag är ! :d


Jag just nu : 



Låten som är på i mina söta hörlurar just nu är : 



2010-05-24
 22:29:07

im gonna touch the sky

Robin har blivit brunnet. Jag färgade precis hans hår. Mocka chokladbrun skulle det bli men det blev mer kastanj eller något pratade pappa om. Det blev riktigt snyggt i alla fall. Tss nu är väll snart hela familjen brunetter?


Nu tänkte jag gå och borsta tänderna och sånt, sen ska jag gå och lägga mig. Börjar bli riktigt trött! Ska bara vänta tills pappa har duschat klart så jag kommer in i badrummet. Godnatt !

 

På onsdag fyller min älskling år!

2010-05-24
 19:56:34

the perfekt man

fick det bli. Jag och Pontus sitter här och kollar på filmen och kekar lite chips.  Pontus tycker inte att den är speciellt bra, men han överlever. Jag älskar filmen!



2010-05-24
 18:53:59

baby i know how to fly

Kom precis hem från en joggingtur med Pontus, han hängde med bättre än Robin gjorde! När vi nästan var hemma bestämde vi oss för att gå på en promenad så vi vände igen och gick en bit innan vi gick upp på ett berg. Men jag tror att jag såg en älg så Pontus fick ganska bråttom ner. Nu tror jag att jag ska gå och glo på en film med min lilla bubbe.

 

Riktigt gammal bild,  men jag älskar den!

2010-05-23
 22:34:01

sov dax för mig nu

Idag åkte hela familjen in och gick strand promenaden. Ingen av oss hade gjort det innan så det var väll på tiden. Det var rätt mysigt men det kunde vart bättre om inte Robin klagade så mycket. Efteråt åkte vi och åt på donken. På vägen hem stannade vi hos Anders, Redileine, Biljo, Rafa och Stefanie. Mamma hade köpt lite kläder till Stefanie, hon älskar att skämma bort henne. Hehe. 

Nu har jag precis kommit ut från duschen, och ska gå och lägga mig. Skola imorgon igen. Nu är det bara 18 dagar och 1 timme kvar till skolavslutningen. Sen är det sommarlov, det är helt sjukt va tiden går fort! Det känns som att det var igår det var nyår nästan.

 

Bilden är från i sommras tror jag?
Det är jag Alex och Thea som sitter längst fram på båten om ni vill veta.

2010-05-23
 14:48:04

sommar & sol

 

Jävligt fula bilder, men man får väll bjuda på sig själv ?

2010-05-23
 11:13:53

nu drar vi till stranden !

Vaknade i morrse av att det var svin varmt, vi hade inte öppnat takluckan på husvagnen för Alexander ville ha värme, Jag vaknade runt halv 10, men då var jag ensam i husvagnen Alexander hade åkte för han skulle säjla tidningar och Robin hade gått in när han vaknade. Nu ska jag packa ihop lite grejer som jag ska ha med till stranden, sen drar jag till Jessica så tar vi moppen där ifrån. Jag måste bara hitta min hjälm. Jag tror att den fortfarande är hos Rafa och Binjo. I så fall får jag ta Robins, eller jag tror Alexanders hjälp är här, kanske ska sno den ? ;) 

Bilder från dagen kommer väll senare .

 

 

Pontus på kompassviken för ett tag sen.

2010-05-22
 22:51:12

godnatt!

Nu drar jag ut till husvagnen, sover där inatt med Robin och Alexander. Blir väll och se på film och så där ute. Tror inte internett funkar där ute så datan får jag lämna inne. Godnatt !

 

Älskar er !

2010-05-22
 19:40:00

bilderna från förut

Jag laddar upp bilderna nu istället, Jessica har inte åkt från Elin än så vi får se om det blir något bad idag, annars tar vi det imorgon. Men i så fall funderar jag på att dra med mig Robin och Alexander ner, dom brukar ju vilja hänga med på det mesta sånt ;)

Här kommer bilderna i alla fall.







Tjejen är för söt asså !

2010-05-22
 18:51:11

jag just nu

Kom precis hem från Elin, Vi åkte hemifrån vid 12 typ och kom hem ca 6. Det tar tid såntdär! Jag ska lägga upp bilderna snart men först ska jag snacka med jessica för vi ska kanske ta moppen ner till kavlanda och bada. Så jag laddar upp bilderna när jag kommer hem därifrån i så fall. 

Btw, det var en skit snygg och söt kille på konfirmationen, eller jag såg han efter utanför kyrkan. Inte en av dom som konfirmerade sig asså ;) Trodde inte man kunde vara så snygg!

Jaja sålänge får det bli några webb bilder på mig.

2010-05-22
 12:06:07

mot orust

Idag ska Elin konfirmera sig, och självklart ska jag dit och kolla och ta kort. Problemet är bara att jag fortfarande inte har hittat min kamera. Jaja i alla fall så blir det inte så mycket uppdatering idag. För jag kommer vara där hela dagen antagligen.

 

 

Dagens outfit :

2010-05-21
 19:59:09

härlig dag, trots allt regn !

 Efter skolan drog jag och Alexus till stan och solade, jävlar va många som skulle sola asså! Tog typ tusen år innan det blev något ledigt solarium. What ever, nu sitter vi hos Pontus med Felix. Jag kollar på en dator, Alexus hjälper Pontus med GTA på en annan data. Hon äger honnom på det! Tssss jag blir stolt över henne (a) Pontus och Felix fick varsin plast sked av oss som minne. Snälla vi är va? Fast Felix har redan gjort sönder sin -.-' Tacksam han var? Pappa börjar bli sur på mig för att han inte fick hämta oss nu, så han måste ut och åka igen när han ska hämta mig vid bussen. Men vägrar han får jag åka hem till Alexus och hämta Robins cykel och cykla hem. Då lär jag komma hem typ 3 i natt om jag ska cykla med mitt skoskav och så ont i händerna efter att ha hoppat runt på Alexus kryckor. Jaja nu ska jag sluta jiddra som Alex säger. Tror någon av dom andra vill ha datan nu också ;)

2010-05-20
 21:03:51

underbart väder!

Efter jag kom hem från Alexus vid 5 halv 6 någon gång har jag varit ute hela tiden nästan! Vädret är helt undernart. Jag satt ute till 8 i shorts och t-shirt utan att det var det minsta kallt. Har suttit på altanen och ätit melon och busat med über söta Noah! Han är riktigt rolig faktiskt ! Men nu står Pontus här och stressar mig lite, han ska da datorn och jag orkar inte sätta mig vid min så det blir nog inte mer bloggande idag. Men jag ska ändå gå och duscha nu så han kan få ha datorn.

 

Sommaren är verkligen påväg!

Bilden är från förra året.

2010-05-19
 22:36:49

hos alexus

Hon är och duschar. Sålänge kollar jag runt lite på datan och kollar på A shot at love with Tila Tequila. Lite halvtråkigt faktiskt, men nu kommer snart Alexus tillbaka hoppas jag! Då ska vi nog sova faktiskt, båda är helt slut! För att det har varit så varmt idag kanske? Vi får väll se, men känner jag oss så sover vi inte än på ett tag. I morgon är vi lediga från skolan. Helt underbart, särskilt om det är lika fint väder som det var idag. Då ska vi steeeeka!
FYYYYYYY VA GAMMLA BILDER ALEX HAR PÅ SIN DATA ASSÅ ! :o
2010-05-19
 17:56:55

nu måste jag skynda mig

Jag tror Alexus och Åsa snart kommer och hämtar mig för att åka till torp, men jag hänger inte riktigt med i Alex sms. Hehe, annars ska jag snart börja gå mot henne. Men ska jag med till torp så slipper jag det ;) Ja vi får se hur det blir. Jag sover hos henne inatt vilket det än blir. Nu ska jag dra mig och packa klart det jag ska ha med mig.

 

Min älskling ! (L)   Har dom tagit bort hjärtarna eller ar det bara jag som är blind ?

 

2010-05-19
 16:47:20

dagens outfit

Det ser ut som jag bara har en arm ?

 

Allt finns inte med på bild men det var så lite utan det andra ;)

T-shirt - Bikbok

Jeans shorts - vet inte?

Klocka - Ur & Pen

Armband - Gina Trikot

Solglasögon - Praoen

 

2010-05-19
 16:34:43

Musik fyller mina öron

Några av låtarna jag lyssnar på för tillfället, riktigt gammla som jag inte har lysnat på på år känns det som, och det har jag nog inte häller ;)


Delcan Galbraith - An Angel

 

 

Vanessa Hudgens - Say ok.

 

 

Miley Cyrus - Goodbye.

 

 

Taylor Swift - White Horse

2010-05-18
 21:44:24

vi älskar sol !

Bilderna är lånade från http://princesspolly.blogg.se.

Jag måste hitta min kamera snart asså!

2010-05-18
 17:35:34

hos farmor och farfar

Ska väll vara här medans Robin och Pontus spelar fotboll. Pappa ska väll inte hem emellan antar jag. Han hämtade mig i stan precis, var där med Alexus & Nathalie en stund. Men det började regna, det var Nathalies fel, för att hon bytte om. Sen hade väll pappa planerat att skämma ut mig också så han tar den sletnaste rostigaste bilden han hittade typ, och när vi skulle åka flög min dörr upp för han hade "glömt" säga till mig att man nåste trycka ner någon sak. Så jag fick gå ut ur bilen och trycka ner den efter att dörren flygit upp i farten mitt inne i stan. Härligt säger jag bara!

Bild från gammelfarfars 100 års kalas.
2010-05-17
 19:47:02

practise makes perfect

Efter skolan idag skulle jag och pappa kolla på moppe igentligen, men den vi skulle kolla på fanns inte i affären så jag åkte till Alexus istället. Satt väll och pluggade och kollade på när Alexus kollade lite på datan, och slog upp 40 ord på google ;) Mamma hämtade mig ganska nyss men påvägen var hon tvungen att stanna och ta kort på en stork som stog en bit från vägen, dom ska tydligen inte finnas i Sverige igentligen. Den kanske kom med en liten bebis till någon ;) Menmen blev sugit dåliga bilder också för hennes mobil laggar sönder så det går inte att zooma :p

 

Nu ska jag fortsätta plugga.
Blir en riktigt gammal bild sålänge. yeye ingen bryr sig om det :d




 

 

2010-05-16
 21:32:14

förlåt för dålig uppdatering

Glömde totalt bort att blogga. Men det fanns inget intressant att skriva i alla fall, det gör det inte nu häller så det blir inte något sspeciellt långt inlägg precis. Menmen, nu sa jag gå och duscha och sen lägga mig. Ska bara kolla klart på faceook, bara att jag inte fattar ett skit -.-' Jag lär mig snart får vi hoppas. Nu går jag bara in och trycker på Bekräfta eller Ignorera sen loggar jag ut ;) Yeye nog om det. Godnatt !

 

Bild i repris, men så går det när man har tappat bort sin kamera -.-'

 

2010-05-15
 20:39:48

härligt!

"Ensam" hemma med Robin Alexander & Pontus. Mamma och pappa är iväg någonstans. Robin och Alexander är ute och fixar med fyrhjulingarna och crossarna eller något tror jag, som vanligt asså ;) Jag har inte kört på riktigt länge nu, det får jag ta mig tid till någon dag. Det var ändå några år sen sist. Skulle igentligen köra Robin upp till Alexander igår men dom körde ifrån mig när jag letade efter min hjälp som Robin sa idag att den är hos Binho -.-' I kväll blir det nog Avatar tror jag, den är riktigt bra! Just nu är musiken på på högsta volym på både datan och tvn på olika låtar så det dunkar i hela huset. Jag hör knappt vad jag tänker, underbart!

old pic!

2010-05-15
 17:13:31

shubree

Idag händer inte så mycket alls faktiskt, jag har precis kommit hem från stan och torp, var där med pappa och Pontus. Nu sitter jag och kollar på Morden i midsomer med lilla Pontus. Snart ska jag plugga på spanska och engelska, hann inte det igår.

 

bild från imorse.


2010-05-14
 23:03:22

korten från igår med sötnosarna

2010-05-14
 22:53:14

kort med bror

2010-05-14
 19:10:15

tycker nästan synd om han





9 klädnypor i ett öra.
Menmen, man får akta sig när Nathalie & Robin är i farten.

Nu ska jag gå upp till Alexander och dom, vi ska grilla där och så. Det blir nog mysigt.
Finns på mobilen : 0730669618 ;)
2010-05-14
 15:20:03

shööööööööööööö

Nu har jag kommit hem från Elin. Resten av dagen sa jag bara ta de lungt och plugga för spanska provet på tisdag. Vi får hoppas att bilderna från igår snart kommer upp på Alex blogg ;)
2010-05-14
 12:23:53

jag och älskling är hos baby

glömde mobilblogga från stan, och när vi kom till elin för den delen också. igår va vi i stan till fem ungifär, sen åkte vi till henån och köpte godis och sånt. tog kort gjorde vi också, med alex kamera så jag får väll sno bilder från hennes blogg sen (a) och så träffade vi pontus en stund innan vi åkte hem till elin. Vi glodde på Alvin och gänget två & Avatar.

Nu vaknade vi ganska nyss och har precis ätit frukost. see ya later aligator!
2010-05-13
 12:22:23

mot stan!

Och mot Alexus, hon kom aldrig igår så vi ska dra till stan och möta henne innan vi tre åker vidare till Ellus och sover där.  Mobilbloggar från stan ;) SES!
2010-05-12
 21:43:55

Elen/Ellus

Nu är min Elen här som Pontus kallar henne. Vi glor på Ice Age 3, den är bara så Elen humor! Söta Alexus kommer snart, hon ska bara fixa sig lite. Sen blire mys resen av kvällen! Men lite bloggande blir det nog senare. Nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen , och Ellus ska ha datorn. Ellus var ett bättre namn för henne tycker jag !
2010-05-12
 18:25:08

jag älskar er!

Är hemma från skolan nu. Vi fick sluta fem över halv ett idag, riktigt gott!  Jag och Alexus tog bussen till stan och satt Över en timme inne på Cactuz. Det regnade ute så vi hade ingen lust att gå där ifrån. Jag tog halv 4 bussen till torp för att hämta en grejj. Tyvärr hemligt vad än sålänge ;) Nu ska jag snart plocka iordning på vardagsrumsbordet som jag lovade mamma. Vid sju åker vi till Marika, jag tror hon fyller år. Sen kommer mina älsklingar Elin och Alexus hit och sover här. Mysigt! ♥

 

2010-05-11
 21:16:35

rubrik vare här

Sädär ja, nu kom jag hem för några minuter sen. I skolan var det origentering, men jag hade ont i låret jag tror jag har sträckt det eller något? Så jag gick med Linnie Klara och Mathilda. Vi gick i stort sätt hela vägen, utom i vattentornsbacken, då fick jag och Linnie för oss att springa upp. Vi orkade nästan hela vägen upp, men sen var vi helt slut. Menmen det gick över efter en stund det med, och vi slapp frysa mer ;) Efter skolan åkte jag och Alexus till torp, sen åkte vi hem till henne. Mamma hämtade mig vid sju ungifär. Hehe, det var två timmar sen visst, men det känns som att det har gått några minuter bara. Skitsam, nu ska jag snart gå och duscha, sen sova. Godnatt ! ♥



( Här borde det vara en bild?! Men tyvärr så har jag inga biler på denna datan och den laggar så jag orkar inte lägga in från mobilen )
2010-05-10
 21:30:33

godnatt

Shöö, sitter och glor på CSI med mamma, och är på riktigt bra humör faktiskt. Det är Elins förtjänst faktiskt. Hon får mig alltid på bra humör. Gick och snackade i telefon med henne i en timma och 5 minuter och jag skrattade största delen av tiden. Hon är för go asså! Efter CSI ska jag borstaa tänderna och sånt innan jag går och lägger mig. Imogon är det origenteringsdag, så vid kvart i ett ska våran klass börja och efter det får vi sluta. Så jag hoppas att jag hinner med två bussen.  Jaja godnatt ♥

2010-05-10
 16:47:48

hej, hejdå

Äntligen hemma från skolan. Det har vart en riktig seg dag asså. Idag blir det nog inte mycke bloggande alls, jag är inte på humör för 5 öre! Nä nu ska jag dra ner till kompassviken, det är det det bästa stället som finns när man är på dåligt humör asså!

yeye, bloggar senare om jag är på bättre humör.


& Elin, tack för att du finns. Jag skulle inte klara mig utan dig! Jag älskar dig ♥

2010-05-09
 20:14:46

my baby girl

Nu har jag kommit hem igen efter att ha vart ute en stund och pratat med Elin i telefon. Jag behövde verkligen prata med henne asså! Saknar tjejen så sjukt mycket asså :o

Jag älskar dig mest allra bästa vän !
2010-05-09
 18:01:58

i wont stop

Yes, äntligen hemma igen från promenaden ner till kavlanda brygga. Det var nästan inga där nere alls :o Bara en gubbe som stog och fiskade. Men jag sat där en stund och lysnade på musik innan jag tog kort. Jag hade med mig min älskade cola också! Sen tog jag några kort innan jag gick hem. Laddar upp en eller två bilder nu. När jag kom hem hade alla andra åkt bort till fotbollsplanen för Robin spelar match. Men jag hade inte någon lust alls att åka med...



2010-05-09
 14:07:25

solbrillorna är på

Tjenare!
Jag och Alexus sitter ute på altanen med varsin dator och solar, helt underbart väder även fast det blåser lite då och då. Men nu ska snart min älskling åka hemmåt, och då ska jag gå och duscha och frescha upp mig lite. Det är redan söndag? Allt går så hilmla fort just nu. Jag hinner inte med! Senare idag måste jag på ett eller annat sätt ta mig ner till kavlanda brygga också. För att ta kort och så. Men först måste jag duscha, man vet aldrig, det kanske är några sommargäster som är där över helgen? Skulle inte tro det men man kan alltid hoppas! Någon som vill hänka? (a)


mitt upp i inget alls måste jag ändå säga:
"Visa ditt intresse eller förlora mitt! "
2010-05-09
 12:54:01

Godmorgon!

Jag sitter i soffan och kollar runt lite på datan och kollar på MTV medans Alex ligger kvar i sängen. Även om klockan skart är ett. Nu är hon vaken iallafall. Nu ska vi väll snart gå och äta frukost. Så jag bloggar senare!

2010-05-08
 22:55:13

film

Shööö, Jag och Pontus ligger på en madrass på golvet framför tvn. Robin och Alex sitter i varsin fotölj, Vi ser på upp. Eller Robin och Pontus gör det, jag och Alex sitter vid varsin dator och Alex snackar i telefon också. Förut såg vi på Ice Age 3. Riktigt rolig faktiskt, jag är inte blåst lixom? HAHAHAHAHA!


2010-05-08
 18:09:36

älskar låten !


Justin Bieber - Up

Its a big big world
Its easy to get lost in it
You've always been my girl
And i'm not ready to call it quits


We make the sun shine in the moonlight
We can make the gray clouds into blue skies
I know its hard
But baby believe me
That we can go

Nowhere but up
From here
My dear
Baby we can go nowhere but up
Tell me what got to fear
We can take it to the sky past the moon through the galaxy
As long as you're with me
Honestly (honestly) with the strength of our love
We can go nowhere but up

Its a big big world
And i'm gonna show you all of it
I'm gonna lish you with pearls
From every ocean
That we're swimmin in


We make the sun shine in the moonlight
We can make the gray clouds into blue skies
I know its hard
But baby believe me
That we can go


Nowhere but up
From here
My dear
Baby we can go nowhere but up
Tell me what got to fear
We can take it to the sky past the moon through the galaxy
As long as you're with me
Honestly (honestly) with the strength of our love
We can go nowhere but up

Baby we were underground
We are on the surface now
We are gonna make it girl
I promise
If you believe in love
And you believe in us
We can go nowhere but up

Baby we can go
Nowhere but up
From here
My dear
Baby we can go nowhere but up
Tell me what we got to fear
We can take it to the sky past the moon through the galaxy
As long as you're with me baby
Honestly (honestly) with the strength of our love
We can go nowhere but up

Nowhere but up
Nowhere but up
Yeah
Nowhere but up

2010-05-08
 13:45:27

jag saknar rebecca kroon!

Nu har jag och papi kommit hem från torp och stan. Han var inte lite stressad kan jag säga! Nu har han och mami åkt iväg till ett bröllop för pappas kusin eller något. Så nu ska jag passa dom resten av dagen, ikväll kommer min sötnos Alex och gör det roligare. Så ikväll blir det nog mest filmer och bara mysa. Det finns inte så mycket man kan göra faktiskt med en som hoppar på kryckor och med bröderna också. Jaja det blir nog ganska kul iallafall.
2010-05-08
 10:57:15

u smile i smile

God morgon! Jag vaknade ganska nyss och sitter och fixar lite nya låtar till mobilen. Jag och pappa åker in till stan vilken minut som helst för att hyra filmer och lite sånt till ikväll när jag och Alex ska passa lilla söta pontus. Bloggar när jag kommer hem.

Bild i repris, men jag älskar min sötnos!
2010-05-08
 00:14:33

har jag förändratts mycket?

Jag 2006


Jag 2007






Jag 2008



Jag 2009
blond:




brunett:




Jag 2010



inte så bra bilder från iår kanske, men nästan alla mina bilder ligger på kameran som jag har lyckats tappa bort -.-'
2010-05-07
 23:30:58

naaaaaawwwww !

Fyfan vad sött inlägg Alex, det gjorde min dag helt klart!
Nej asså jag vet verkligen inte vad jag ska säga. Jag ställer alltid upp för dig. Vad skulle jag vara för någon vän att dissa dig och låta dig göra allt själv nu när du inte kan gå och måste hoppa runt på dom där kryckorna? Jag gör allt för dig gumman, verkligen allt! Om du behöver mig då kommer jag direkt vart jag än är i världen. Alla våra minnen asså, allt du tog upp, jag kommer ihåg allt precis, mycket mer också! Gud sommaren 2010 kommer bli bäst! Men det där att jag skulle vara blond förstår jag inte? Det brukar väll vara tvärt om har jag för mig eller ? (a) Men det är precis som jag sa igår, hos dig är jag hemma! Jag har kännt mig hemma hos dig redan från första början, från första gången jag var hos dig på kamperöd. Det är klart att jag känner mig mer hemma hos dig nu. På kamperöd var jag bara några gånger men ändå har vi massa minnen där ifrån med! Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dig, jag kan inte tänka mig ett liv utan dig! Det skulle antagligen vara ett riktigt tråkigt liv. Alla stunder med dig är värda så jävla mycket! Jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga, JAG ÄLSKAR DIG MEST GUMMAN!

2010





2009




2008




2007


 
bilden är sparad från internet, så den blev onödigt liten.

2006





2010-05-07
 19:02:46

smyginlägg till min bästa.

Jag tänker vara lite busig. Jag har lyckats logga in på Nathalies blogg så nu tänkte jag passa på att skriva ett inlägg till henne i smyg. Så får vi väl se hur lång tid det tar innan hon upptäcker det. Ni vet ju hur blond hon är liksom? ;)

Till min underbara och älskade Nathalie Linnea Jane Eidbring!
Du är bäst. Jag menar det verkligen, det finns ingen annan som du! Du finns alltid där för mig, ställer alltid upp när jag behöver dig. Jag är helt säker på att vi alltid kommer vara vänner. Ingenting kan liksom komma emellan oss, vi hör ihop. Du har varit min bästa vän sen trean typ? Jag har alltid känt mig så hemma hos dig, alltid älskat att vara hos dig. Det är inte många andra jag har så mycket minnen med som vi har. Vi har tillbringat nästan varenda sommar tillsammans, dygnet runt. Ett riktigt gammalt minne vi har, det äldsta skulle jag tro. Är när jag bodde på Kamperöd och vi gick upp på ett berg med min cd-spelare och satt och lyssna på musik. Fikade vi också tro? Jag har för mig det. I alla fall så när vi vände oss om stod där en stor jävla älg och en kalv. Haha shit vad vi sprang! I vintras råkade vi åter igen ut för älgbesök. Denna gången var vi ute och red. Helt plötsligt stod det en älg och blockerade våran ridväg, han vägrade flytta på sig också. Hehe nog om älgar. Jag kommer ihåg tiden när du var tillsammans med Johan och jag med Alexander, helt sjukt hur kul vi fyra hade ihop. Jag skulle aldrig kunna sitta här och berätta om alla våra minnen för det skulle ta år. Bara från sommaren 2009 har vi hur många minnen som helst, och jag är säker på att vi kommer få ännu fler under sommaren 2010. Jag kommer aldrig glömma hur det var när du jag Elin och Emma alltid hängde ihop. Saknar det verkligen! Vi fyra har ju så sjukt kul tillsammans. Tillbaka till nuet. Nu när jag knappt kan göra nånting själv hjälper du mig hela tiden och det uppskattar jag verkligen. Du är den underbaraste ungen som finns. Du kommer alltid betyda så otroligt mycket för mig hjärtat. Du är min bästa vän, min andra halva. Jag kommer alltid finnas här när du behöver mig, precis som du alltid funnits där för mig. Du och jag föralltid. Jag älskar dig mest i världen!! 
Från din egen blondin.















Jag säger det igen, jag älskar dig mest.
Jag beundrar dig och ser upp till dig.
Du betyder allt för mig.
Som en syster liksom, min andra halva.
'din sandrus!
2010-05-07
 14:39:31

music is my life!

Idag åkte jag hem tidigare från skolan, med halv ett bussen. Jag mådde så himla dåligt. Tror näsan att jag har feber för jag ligger i soffan med tjocktröjja och täcke på mig och ändå fryser jag. Men jag vet faktiskt inte om jag är sjuk. Hoppas vrkligen inte det eftersom alex antagligen ska sova här imorgon. Jaja nu ska jag sove en stund tänkte jag.

2010-05-06
 22:00:26

hos min "blondin" med kryckor

Tog bussen hit så fort jag kunde, vilket inte var så fort faktiskt. Men det är inte mitt fel, jag skyller på busschaffisen som körde oerhört sakta. Vi har varit ute i solen och pluggat och jag har tagit lite kort medans Alex har hoppat runt på sina kryckor.
kort med webbkameran
2010-05-06
 13:26:50

mobilblogg

mobilblogg igen. jag är ute och orienterar helt själv, alex skulle varit här så hon kunde läsa kartan för mig så kunde jag gå till alla kontroller. men det var tydligen nödvändigt att jag skulle sakna henne en stund till. men eftersom jag har svinont i magen behövde jag bara ta två kontroller som var lätta att hitta. efter gympan har vi bara en lektion kvar sen drar jag till alex och sover där. hon kan ju behöva en egen betjänt nu. nej nu måste jag svåra på alex sms innan imn efterlyser mig som försvunnen. bloggar kanske hos alex sen.

2010-05-05
 21:35:46

var är det som händer med alla igentligen?

just nu sitter jag här och tycker riktigt synd om min kusin raffa ! Förra veckan eller något ramlade han och bröt något i handen så han har gips på den. Idag rammlade han med cykeln och slog sig så hårt att han inte kunde andas eller röra sig på en liten stund. Så nu sitter han på akuten och väntar på röntken för han har antagligen brytit ett revben. Tycker riktigt synd om killen asså! :o

Aja nu ska jag fixa bilderna jag tog för några dagar sen och några bilder som jag hann ta idag till bildprojektet.


på bilden :
stefanie pontus och raffa !
2010-05-05
 21:30:28

överby

Nu har jag kommit hem från en stressig en & en halv timmes runda på överby och en halvtimmes runda på torp. Men vi har hunnit med ganska mycket ändå faktiskt.

dagens köp blev iallafall tillslut :

blus från gina tricot


blus från tippy


sommar skor från skopunkten
 

+ två par skor som mamma ska ha igentligen men dom kommer jag nog sno i sommar dom med! :d
2010-05-05
 17:13:34

mobilblogg

idag hinner jag nog inte ta några kort som jag hade planerat, istället är jag och mamma påväg till överby men det blir nog inte så mycke köpt , vi hinner bara vara där i ca en timme innan dom stänger. jag bloggar när jag kommer hem igen.

2010-05-05
 15:58:29

rubrik

Usch jag kom precis hem från en hel dag i skolan utan min älskling Alex, hon lykas med det mest hon. Stukatfoten och massa. Jag tycker riktigt synd om henne asså. Nu blir det väll kryckor för henne ett tag. Men hon kanske kommer till skolan imorgon, det får vi hoppas på!

Om en liten stund ska jag gå ut och ta kort till mitt bild arbete. Vi ska ha klart två saker om två veckor. Jag måsste jobba på hemma asså! :o Jag får försöka få med mig Robin eller Pontus så jag slipper gå själv. Aja bloggar senare.


2010-05-04
 19:08:12

bloggtorka fyfäään!

Jadu vad ska man skriva om då?  ädret kanske, dety brukar man väll snacka om när det blir tyst. Nej jag vet faktiskt inte men vi kör på det! Vädret idag söööööög totalt. Mörkt kallt och det haglade till och med. Trodde det var slut på sån skit nu? Aja nu ska jag sluta snacka massa tråktigt strunt och gå och göra något vettigt.

2010-05-03
 19:23:34

nej, ryssar är väll inte riktigt min stil?

Underbart väder idag! Tyvärr glömde jag mina solglasögon hemma så jag fick ont i ögonen mn vafan jag överlever?  Efter skolan drog jag till torp för att byta en tröja, och så köpte jag en mjukglass som jag tänkte sitta ute i solen och äta, men nejnej så var såklart solen borta? Men jag satte mig ute ändå, det var ju fortfarande varmt? På bänken bredvid satt några Ryssar eller något och stirrade på mig, läskigt jöö! Så jag slängde glassen och stack där ifrån. Nu kom jag hem ganska nyss och kollar runt lite på datan medans pappa Robin och Pontus (?) är på torp och antagligen köper tuggummi till mig. Sött ! ♥
2010-05-02
 20:28:33

humorgalan

Nu har jag tagit en riktigt lång & varm dusch, det var riktigt härligt! Nu har jag ny rakade ben & nymålade naglar. Riktigt sjönt faktiskt men jag får nog måla om naglarna igen eftersom det försvann naglack när jag duschade.
Nog om det, jag sitter i soffan och kollar på humorgalan med mamma och Pontus.


2010-05-02
 18:22:18

bilder från min & pontus promenad





2010-05-02
 16:01:27

dagens outfit

 

svart linne - vero moda
leggins - tippy
klocka - konfa present
armband - konfa present
solglasögon - prao present



nu drar jag och pontus ut och går en stund. bilder kommer senare.
2010-05-01
 21:15:04

dagens musik

stereo love





2010-05-01
 19:05:35

redan maj?

Dagen idag har varit riktigt tråkig faktiskt. Men den har gått fort i alla fall. Men dagen imorgon blir nog inte så mycket bättre eftersom jag måste skriva klart min prao redovisning, och det orkar jag ine nu. Men jag ska försöka komma iväg och träna friskis i alla fall. Ja vi får se. Det  blir en väldigt lugn helg med anra ord.
Nu ska jag hoppa in i duschen en stund tror jag.


2010-05-01
 16:30:03

mobilblogg

Nu kör vi på en mobilblogg igen ja. För tillfället sitter jag nere vid kompassviken och solar, solen har gått i moln men lite brun kanske man blir ändå? Men nu ska jag snart gå hem och äta, det har jag inte hunnit med idag. Jag bloggar senare om jag hinner.

2010-05-01
 13:10:16

its a new day

Det blev visst ingen mer bloggning igår. All tid försvann. Men jag köpte en mobil iallafall, men har fortfarande kvar den andra och lyssnar på musik på.

Nu kom jag hem från Ebbe för en stund sen, sötnosen fyller 2år idag. Självklart träffade jag min älskling Elin där också;) Nu äre musik som gäller en stund så får vi väll se vad som händer sen. Går väll säkert en promenad senare, jag älskart.  Nä nu ska jag hitta på något att göra.

jag älskar bilden !