2011-04-28
 23:30:53

bytat blogg!

Ny blogg som ni kanske förstår med tanke på rubriken ? Testar att blogga på myshowroom ett tag men har dom inte fixat varken design eller header än men det kommer snart!

nya bloggen :  nnathalie.myshowroom.se


2011-04-28
 21:24:07

Throwing caution to the wind

haha, har väll inte riktigt kommit igång med bloggen än. Men efter skolan idag drog jag först hem och hämtade ett paket jag skulle skicka tillbaka till nelly.com. Dom skickade fel skor till mig... Suck asså! Anyway var på torp förut också, blev bara minishopping. Visar kanske senare! Ska i alla fall ta en dusch nu så hörs vi efteråt.

Liten Nathalie !
2011-04-26
 15:47:13

mysiga dagarna

Vart riktigt mysigt både igår och idag. Jag, Alice och Johanna drog till Liseberg och var där från att dom öppnade till en halvtimma innan dom stängde. Hela dagen med andra ord! Efteråt åkte vi hem till Josen och chilla. I morse drog Alice innan jag vaknade men jag och Johanna gick ut på en promenad direkt vi vaknade och satte oss sen ute och grillade köttbullar och mackor till frukost. Sedan gick vi ut och gick igen, den här gången gick vi ner till stranden och la oss och snacka en stund. Två riktigt mysiga dagar med andra ord!

Nu ska jag gå och hitta något att äta för sen ska jag sätta mig och plugga. Vi hörs senare !

2011-04-25
 09:35:22

en fråga ett svar!

vf aldrig uppdatering? :o

svar :
Jag tappade intresset för bloggen och kände att jag behvde en paus från den ett tag, men tänkte faktiskt börja igen ett litet tag i alla fall så får vi se hur länge det håller den här gången!