2010-06-30
 22:41:35

30/6 2010

Dagen har varit underbar!

Det började med att jag jobbade, jag och Linnea hade roligt trots att vi fick rensa ogräs. Sen vare vidare till trafikskolan som gällde, där lyckas vi alltid ha roligt hur tråkiga lektionerna än är. Efter det var det dags för bio. Eclipse var sjukt bra, men hade jag inte sett dom andra tror jag inte att jag hade fattat så mycket. I alla fall, på bussen hem skämde vi ut oss totalt. Inte helt ovanligt men alltid lika roligt! Nu dra mig ut mot tv rummet och kolla på film innan jag lägger mig och sover.

Alex och Elin, mina favorit flickor helt klart!



2010-06-29
 23:12:22

Elin olsson

Min älskling Elin har skrivit de här på sin bdb. Hon är för söt asså! Jag älskar henne mest!



till min allra bästavän

utan dig kan jag inte leva, så har det alltid vart och så kommer det alltid att vara. det går inte att förklara på annat sätt. nathalie och elin, elin och nathalie. från små bebisar till gamla tanter. det finns 1 månad och 3 dagar har levt utan dig. det är den tiden du inte fanns . sedan den dagen du föddes, 1995 06 29 , har vi alltid stått vid varadras sidor. vi är ihop-placerade, det är meningen att vi ska vara vänner . vi har alltid delat allt när vi var mindre hade vi till och med alltid likadana kläder på oss. det går inte att skriva våra minnen med små ord. det skulle ta några år.. du är nog den person som vet mest om mig, som känner mig bäst. visst har vi bråkat massa gånger men alltid blivit sams igen. men det går väl inte och leva så nära någon utan att det blir bråk ibland. vi är ju som systrar, fast ännu bättre ! du är mina andetag, ägaren till mitt hjärta .
jag kan inte förklara bättre än
NATHALIE LINNEA JANE EIDBRING (L) ELIN ANNA TERESIA OLSSON
bättre kan det inte bli , eller hur ? :')



GRATTIS PÅ DIN FEMTONS ÅRS DAG !

& på sätt och vis våran 15 års vänskaps dag :D

 

 

2010-06-29
 23:07:31

Tack Alex!

Dagen har varit helt underbar om man bortser från allt oflyt & otur.

 

Min dag började med att mamma Robin och Pontus kom in och väckte mig, jag fick lite presenter och så. Sen gick jag och duschade och när jag kom ut där ifrån kom farmor och farfar med presenter till mig och med tårta. Tårta och Duble Choca Mocha fick bli min frukost hur onyttigt det än var. Man fyller bara år en gång per år satt ^^. Jag och Alex tog bussen in till stan för att äta men ingen av oss var hungriga så vi tog bussen till torp och köpte "Best Friends armband" och några berlocker till. Tyvärr lyckades jag tappa den ena i stan. Vi åkte tillbaka till stan i alla fall och åt kina mat, drack power-king m.m. Sen åkte vi till torp igen. Vi skulle hämta beck och wallander filmerna vi hyrde förra veckan för vi skulle lämna tillbaka dom. Sen var det bara att åka tillbaka till stan, när vi ändå var där passade vi på att hämta ut våra biljetter till i morgon. Jag Elin och Alex ska se på Eclipse! Efter stan tog vi bussen till bokenäs och cyklade hem till Alex därifrån. Jag säger bara, jag och Alex på en cykel är inte världens bästa ide. Men det fungerade det också! Hos Alex kollade vi på film och åt ben & jerry glass. Nu kom jag precis hem och ska se på "Another Cinderella Story" innan jag går och lägger mig.

 

Varning för dålig uppdatering i morgon, fast för den delen blir den väll inte sämmre än idag?

 

2010-06-28
 22:52:19

dagen innan min dag

Idag har jag inte orkat uppdatera tidigare.

I morse gick jag upp vid 20 i 9 och började jobba vid 10. Mamma hämtade mig vid kvart över två och då åkte vi direkt ner till Hällebäck men jag orkade inte gå ut ur bilen så mamma fick köra hem mig. Runt klockan 6 åkte vi till torp och köpte lite grejer som jag ska få i morgon och lite ramar till mitt rum. Nu sitter jag i min säng och kollar på jersey shore men jag ska snart sova, så godnatt bloggen.



Elin jag saknar dig !

2010-06-27
 17:01:01

fler bilder från daftö 2010

 

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova en stund, jag har tagit en tavegyl och en allergitablett så jag kommer nog somna ganska fort. Problemet är att jag kommer vara helt väck i morgon. Men det får gå. Jag tror inte jag kommer blogga mer idag så jag säger godnatt nu.

Godnatt !

 

2010-06-27
 10:47:18

nu åker vi hem när som helst

Jag har precis vaknat och ätit frukost. Alla springer runt och försöker packa ihop allt eftersom vi snart ska åka, tyvärr. Vi hade gärna kunnat vara kvar längre för min del. Menmen, nu dör snart min dator eftersom pappa drog ur strömmen. Ses senare !

 

 

2010-06-26
 17:44:16

26/6 2010

Hejsan bloggen. 
Idag har jag verkligen varit seg! I morse orkade jag inte gå upp så jag la mig inne i husvagnen och kollade på film. Sen hängde jag med Oskar, Daniel och Binho upp och bastade. Sen är jag kom ner igen nyduschad och allt skulle det såklart bli världens vattenkrig, mellan alla. Nu har jag tagit på mig lite torra kläder eftersom att vi ska upp till restaurangen och äta.
2010-06-26
 11:01:12

Godmorgon

Jag sitter ute i förtältet med min söta kusin Emma. Jag vaknade runt tio och då var Alex vaken och hade redan gått. Nu ska jag äta lite frukost innan jag går med upp till poolen och kollar när Nettan, Alex och kanske Daniel är med på vattengympan. Jag vill inte vara med p.g.a att mina exem blir så mycke värre av kloret. Senare idag antar jag att vi sa steeka eftersom det är bra väder ute, och sen tror jag att vi ska med Andreas ut på hans båt.

 

jag älskar dig !

 

 

 

 

 

2010-06-26
 01:20:04

bildbomb från dagen

2010-06-25
 10:51:41

en ny dag

Godmorgon. Jag och Alex vaknade för en sund sedan. Då satte vi oss vid bordet utanför husvagnen med Robin och Pontus och åt frukost. Frosties & Double Choca Mocha. Nu ska jag gå in och byta om och fixa mig lite. Sen ska jag gå upp och borsta tänderna. Vi ses senare!

 

Trött, sleten och nyvaken Nathalie.

 

 

 

2010-06-25
 02:16:22

i tältet

Shaa bloggen.

Jag och Alex sitter i världens minsta tält just nu och kollar på Wallander Den Svaga Punkten. Idag har vi inte hunnit med så mycket eftersom vi inte har varit här så länge men vi har träffat lite folk och sett på film och så. I morgon ska vi försöka att inte sova bort hela dagen men vi får väll se hur det går. Det ska ju bli fint väder i morgon, då ska vi steeka!

 

2010-06-24
 18:45:49

äntligen framme

Ja rubriken säger väll det mesta? Vi kom precis hit, filmen tog slut medans pappa var inne i receptionen. Perfekt längd på filmen! Nu ska jag nog snart ta och gå över till Alex husvagn och se vad hon har för sig. Dom har ju varit här en stund nu. Jag ska bara hitta något att äta, jag har i stort sätt inte hunnit det mellan allt springande fram och tillbaka mellan huset och husvagnen med massa kläder.

 

 

2010-06-24
 16:30:44

nu är vi påväg

Vi åkte ganska nyss. Jag och Robin sitter och kollar på film. Babylon eller något tror jag den heter. Men jag fattar inte så mycket eftersom jag sitter och kollar på datan. Jag kollar bara upp på filmen ibland. Nu dör snart datorn så jag får avsluta här.
2010-06-24
 13:11:43

nu drar vi snart !

Jag han inte blogga igår, jag gick upp tidigt för att jobba. Direkt från jobbet åkte jag till stan till trafikskolan med Elin Alex och Alexander. Efter åkte jag med Alex till torp, och sen åkte jag med pappa hem. Jag kom hem vid närmare nio. Då hann jag inte blogga eftersom jag var tvungen att börja kolla på vad jag ska ha med till daftö.

 

I morse vaknade jag runt halv 11. Då fick jag börja packa direkt, nu ska vi åka om en liten stund. Pappa är påväg hem och när han kommer ska vi åka tror jag. Hoppas det blir bra väder! Jag ska försöka blogga på vägen upp, men min dator har ju ryck så den funkar nästan inte om inte sladden är i. Annars får jag blogga när vi kommer upp eller senare i kväll.

 

Bilden är tagen för nästan exakt ett år sen på daftö!

2010-06-22
 22:11:09

trötter

Nu är jag riktigt trött efter en fullspäckad dag. Vi cyklade här ifrån vid lite över tio till Alex. Åsa körde oss därifrån till Anders och Pernilla. Där lekte jag och Alex med William, Ebba, Ludwig och Elsa i några timmar. Efter det åkte vi vidare till  Torp för Alex skulle köpa lite grejer sen åkte vi nästan direkt ut till Orust och rodde. Alex stannade kvar på Orust hos Elin men jag var tvungen att åka hem eftersom jag jobbar i morgon. Jag och mamma åkte till torp snabbt när vi var påväg till stan för att hämta thai-mat. Jag köpte en bikini + trosor och bh. Nu ska jag gå och duscha och sen sova! Godnatt !

 

2010-06-22
 09:42:06

Godmorgon världen

Vi har precis gått in från husvagnen för att äta frukost och fixa oss. Vi ska försöka vara klara vid 10 så att vi kan cykla här ifrån då. Först ska vi till Alex och sen vidare till Anders och Pernilla och passa barn. Sen ska vi försöka hinna till torp innan vi ska ut till Henån på Rodden. Idag kommer det med andra ord inte bli mycket bloggande.
2010-06-21
 20:44:38

från alex till nata

Nu har vi kommit tillbaka från Fossen , jag badade inte det blåste sjukt mycket och jag har så fkn mycket eksem nu. Fast det syns typ inte som tur är, enligt Alex i alla fall. Joel hoppade från en svin hög klippa, Alex ska tydligen hoppa där ifrån nästa gång hon badar där. Jag kommer sakna min älskling när hon är död. Hehe skojade bara hon kommer nog inte dö. Nu ska Alex bara packa lite kläder sen cyklar vi till mig.
2010-06-21
 14:40:19

vattenkrig

Kom precis innanför dörren igen efter ett vattenkrig med Robin och Alexander. Dom vägrade ju hänka ner till stranden så när dom skulle cykla iväg någonstans sprang jag ut och hällde vatten på dom. Nu ska jag bara vänta tills mamma kommer hem sen ska jag ner till Fossen med Alex och bada med lite folk tror jag. Men medans jag väntar på mamma ska jag gå ut så mitt hår kanske torkar lite fortare, Alexander tog flaskan med vattan ifrån mig när den var halvfull nästan och hällde ut hela över mig.

 

 

2010-06-21
 12:56:49

dagens outfit

Jeans shorts - Gina Tricot.

T-shirt - Gina Tricot.

Utsläppt hår. 



 

2010-06-21
 09:09:04

tidig morgon

Jag gick upp klockan 8 idag för när som helst kommer farmor och farfar och kör mig till Hafsten. Jag ska vara där ca kvart i 10 men farmor och farfar kommer komma hit vid 9 eller något säkert. Men nu sitter jag och äter frukost, ett äpple och ett stort glas apelsin juice. Idag kommer inte uppdateringen ligga på topp precis, för efter jag har jobbat tror jag att jag ska gå hem. Det tar ju en stund!



Förlåt för gammla bilder, men min kamera är kvar hos Alex. 

2010-06-20
 20:04:45

seg dag

Idag känns det verkligen som att jag har sovit bort hela dagen. Jag vaknade vid 12 ungefär, visst det är inte så jätte sent men det känns så ändå. Vid två åkte jag med mamma och pappa och kollade när Robin och Pontus spelade match. Men det blev för långtråkigt när det nästan bara var småbarn där, så jag gick med farmor och farfar hem till dom och käkade glass. Jag försöker fortfarande ladda upp videorna från igår men det stannar på 70%. Så dom kanske inte kommer upp här idag heller. Nu ska jag gå och fortsätta leta efter några ramar som mamma tror hon har någonstans. Ses senare!

 

2010-06-20
 00:41:49

hemma igen

Jag blev nästan lite chockad när jag kom hem till Johanna och Jessica. Jag trodde att det bara skulle vara vi, dom och familjen Olsson, men det var dom + familjerna Kristensson, Wikström och Evald Marie och Kalle. Jag kommer inte ihåg vad dom heter i efternamn.

 

I alla fall så har jag spelat in massa videor på Elin och jag försöker ladda upp några just nu men det funkar inte så bra så jag får nog göra det i morgon i stället. Jag och Elin skrattade verkligen tills vi grät flera gånger under kvällen. Jag har inte skrattat så mycket på länge asså! Det är bara vi i hela världen som förstår våran humor tror jag. Konstigt nog gick alla som satt brevid oss iväg när vi skrattade som värst. Vi kanske skrattade i 10 minuter utan paus så jag kan förstå dom. Men det såg fail ut när den som satt närmast oss hela tiden gick. Nu ska jag gå och lägga mig.

Godnatt!


2010-06-19
 18:51:09

electric shock

Nu ska jag fixa mig lite, sen drar jag och pappa ner till Coplands och grillar. Jag tror att Elin och dom skulle dit också? Så jag bloggar när jag kommer hem där ifrån.

 

 

Jag och Elin 2007.

2010-06-19
 14:13:33

God morgon

Klockan är två men det är så sjukt dåligt väder så jag har inte hunnit långt idag. Jag har suttit vid datorn en stund och ätit Melon, jordgubbar och blåbär till frukost. Men jag kunde inte sitta ute på altanen som jag hade tänkt mig eftersom det regnade. Nu ska jag gå och duscha och se om jag kan hitta på något.

 

En fråga först bara, är det någon mer som tycket att Victorias och Daniels bröllop har blivit onödigt uppförstorat? Jag skulle inte vilja ha en disktrasa med dom på bara för att dom ska gifta sig? Så totalt överdrivet!



2010-06-18
 21:08:43

18/6 - 10

Shaa allihop !

I morse drog Alex med mig ut när hon skulle rida. Inte långt efter vi kom tillbaka åkte jag hem för Alex skulle till stan och simma och jag ville inte hänga med. Jag åkte med mamma till Göksäter i stället och köpte lite nya saker till mitt rum, jag ska göra om det bestämde jag mig för idag. Sen har jag pluggat på moppe grejen nu ett tag. Idag går jag nog och lägger mig ganska tidigt. Då sover jag inte bort hela dagen i morgon. 

 

 

2010-06-17
 20:57:59

POWER WALK

Förlåt för dålig uppdatering.
Men efter vi hade varit på trafikskolan igår hängde jag med Josen hem och sov hos henne. Sen idag åkte vi in till trafikskolan igen. Men idag åkte jag med Alex hem istället. Fast först käkade vi på cactuz. Nu ska vi gå ut och gå Power-walk. Sen drar vi oss direkt ut i ROSA RUMMET, jag har verkligen saknat det! Där sov vi alltid förr, men nu blir det mest husvagnen. Nä nu måste jag avsluta för nu ska vi gå. Jag ska byta om och så först också.
ALEXISSSS & GWENISSSSSS ♥
2010-06-16
 12:09:28

rock that body

Godmorgon!

Jag har verkligen hunnit med mycket på lite tid utan att stressa det minsta! Jag vaknade vid kvart i 10 tror jag. Då gick jag upp och tittade lite på tv med mina bröder. Sen gick jag och tog en lång & varm dusch, packat ihop lite saker jag ska ha med till stan och suttit vid datorn en stund fixat mig och lite annat. Nu ska jag snart fixa lite mat till Robin och Pontus. Sen vid kvart i två ska jag gå till Jessica för hon ska köra mig till bussen. Snällt ! Jag Elin och Alex ska till trafikskolan och så idag.

 

 

Rock That Body .


2010-06-15
 22:42:39

GRRRRRRRR

Jag är sur, min kamera med bilderna och videon är hos Alex -.-' Så jag får ladda upp dom i morgon i stället. Jag försöker hitta någon annan video som jag kan ta och ladda upp i stället för eftersom min dator har ryckkkkkkkk kan jag inte spela in någon videoblogg från den och kameran är ju hos Alex. Mobilen blir det ju inte speciellt bra bild med. I morgon på dagen ska jag tydligen passa min bror? Men jag ska ta bussen till stan halv 3 så då får Robin passa han själv. Hehe lycka till säger jag bara ;)

 

2010-06-15
 21:57:13

The mentalist

Jag sitter i min brors soffa och kollar på The Mentalist. Jag gillar hans tv mer än min. När den är slut ska jag gå ut till den andra datorn och ladda upp en video och lite bilder från när jag och Alex sov hos Elin. 

Förut på rodden var det sjukt kul. Jag tror att jag ska fortsätta faktiskt. Det var roligt folk som var med också. Vi rodde i en timma ungefär tror jag. Sen hade jag Elin Jessica Nathalie Louise och Jennifer vattenkrig med vattnet vi hade kvar i vattenflaskorna, och vi tänkte egentligen bada men vi sket i det. Jag och Jessica åkte med Elin nhem och drack svin goda hallon smootisar. Sen åkte vi hem.

 

Bild från Google.


2010-06-15
 16:54:54

Mobilblogg

Nu fick jag bråttom, Elin ringde precis och frågade om jag ville vara med hennes roddlag och ro nu om en halv timme. Dom var bara fyra stycken eller något. Så nu sitter jag i bilen och är påväg till Henån. Det kommer bli sjukt roligt att prova + att man antagligen blir brun eftersom jag har shorts och linne på mig. Ja vi där väll se hur det går.

2010-06-15
 16:24:49

Hafsten camping

Nu har jag precis kommit hem från jobbutbildningen på hafsten. Vi har gått igenom lite regler och gått på en promenad genom hela campingen. Nu ska jag gå och ringa Alex tror jag sen ska jag dra ut i det fina vädret.

 

Johanna på bilden .

2010-06-15
 11:15:24

Louder louder

God morgon, idag är jag på riktigt bra humör. Det är sommarlov och solen skiner. Jag ska snart gå ut och sätta mig på altanen och sola lite innan farmor och farfar kommer för att köra mig till Hafsten. Så jag bloggar när ja kommer hem där ifrån.

 

Btw, grattis Linnea !



 

 

2010-06-14
 22:39:36

godnatt

Jag sitter i min goa säng och kollar på MTV music awards. Men jag tror att det slutar nu så jag ska snart sova så att jag inte sover bort hela dagen i morgon. Priset för bästa film gick i alla fall till: The Twilight Saga New Moon. Vi ses i morgon. Godnatt !

 

2010-06-14
 20:31:40

skolavslutningen

2010-06-14
 20:23:04

hemma

Nu har jag kommit hem igen. Jag Elin & Alex kollade på lite olika trafikskolor i stan och sen drog vi till torp. Jag och Alex tog kvart över fem bussen hem och Elin åkte med hennes mamma. Nu efter jag har kommit hem har jag hunnit kolla runt lite på datan och kekat melon. Snart ska jag gå och duscha tror jag. Vi får väll se. Nu har jag faktiskt inte särskilt mycket mer att skriva om så jag avslutar här.

 

2010-06-14
 13:15:55

kvar ute i henån

Men om en liten drar vi in till stan med Elins mamma. Där ska vi väll träffa lite folk tror jag. Nu hinner jag inte blogga längre för nu ska jag springa ner till dom andra och äta lite innan vi åker. Bloggar när jag kommer hem från stan.

Jag saknar mitt mörka hår faktiskt .
2010-06-13
 21:31:01

mobilblogg

mobil bloggar lite snabbt jag elin och alex sitter på elins rum och kollar på skräckfilm, i know what you did last summer. fan va läskig det är asså! jag vågar knappt kolla :o alla bara dör . efter filmen ska vi kolla på en annan film tror jag. fast robin och oskar ska ha datan men vi måste se på någon annars kommer vi inte kunna sova i natt . nä nu ska jag inte sitta har och skriva , nu ska jag se klart på filmen faktiskt.

2010-06-13
 16:27:45

madeleine christensen - run

 

Hehe Elin är stolt att Madeleine åkte med alla Henånare till Liseberg och att hon snackade med dom i bussen. Min lilla Elin är för söt asså!


Nu är vi hemma från torp igen, dagens inköp blev ett linne & två par trosor + glass då. Alex kommer väll hit närsomhelst tror jag. Hon skulle bara duscha sa hon för en låååååång stund sen. Nu drar jag och Elin oss ut i husvagnen och plockar in våra grejer som är kvar där ute.

2010-06-13
 14:24:51

Nu drar vi oss till Torp, igen.


Nu har jag och Elin tagit oss in från husvagnen, lekt med Nicole som kom till Sverige idag faktiskt och jag har hunnit duscha. Senare kommer Alex, hon skulle bara rida. Så jag och Elin hänger med mamma til torp så läng och köper present till Dalba *stavning* och mamma ska köpa glass till oss, finns inget bättre än glass på sommaren?  Sen i kväll drar vi till Henån och sover hos Elin. Underbart! Nu måste jag dra men vi ses senare!

 

2010-06-12
 16:56:19

blabla

Hejsan !

Elin kom hit i morse, ganska tidigt. Vi drog till torp en liten stund men jag köpte inget. Nu har vi precis sett på filmen som vi brukar se på när vi är här (it's al about the woman) bara för att liixom. För tillfället väntar vi på att det ska bli ett uppehåll med regnandet så vi kan ta ut våra saker i husvagnen. Vi ska sova där i natt. Det blir riktigt mysigt nu när det regnar också! 

Nu ska Elin ha datorn, vi ses!

2010-06-12
 12:02:29

Bilder från profil dagen

 

Det får räcka med bilder.
Bilderna på mig och Nathalie var inte med så hon får skicka dom och bilderna från skolavslutningen kommer senare!

2010-06-12
 00:56:19

hissad & dissad

Hissad : http://princesspolly.blogg.se

 

 

 

 

Dissad :  blir ingen idag faktiskt, jag är på för bra humör för det :D

 

 

 

 

 

2010-06-12
 00:26:44

godnatt

Äntligen har jag kommit hem och fått byta kläder, till och med min bh hade blivit blöt när jag hade två tröjor och en jacka? Aja jag och Alex åkte mest med Jocke, Kasper, Beni och Rasmus. Dom andra gick vi knappt med alls. Det blev en riktigt mysig dag trots allt regn! Men nu ska jag sova så godnatt. 

Btw, orkar inte lägga upp bilder i dag. Bilderna från när jag sov hos Nathalie kommer i morgon. Bildena från skolavslutningen kommer när Alex har lagt upp dom på sin blogg. Jag fick inte igång min kamera så jag kunde inte ta några kort.

 

 

2010-06-11
 13:17:26

Alla gillar väl videobloggar??

2010-06-10
 20:12:55

hos nathalie

Jag har nyss plattat och lockat hennes hår för hon skulle se hur hon ska ha håret i morgon. Hon gick precis ner för att duscha så jag sitter ensam uppe på hennes rum och lyssnar på musik och lite annat trevligt. Senare ska vi se på någon film som man grinar när man ser. Det är ju alltid roligt att grina eller hur? Hehe, men den är säkert jättebra! Förut var jag på torp med mamma, jag köpte tre par örhängen, två linnen, en tjocktröja och ett läppglans. I morgon ska vi gå upp vid halv sex tror jag. Så åker vi här ifrån vid kvart i 8. 
Idag och i morgon ska vi ta massa med bilder dom kommer upp här senare !
Min nathalie !♥
2010-06-10
 16:24:52

just nu borde jag stå i duschen

men jag ska bara blogga lite fort först.

 

Idag var det profil dag, jag Alex och Nathalie satt mest och "kollade" på fotbollsmatcherna. Egentligen kollade vi nästan inte ett skit men i alla fall så satt vi bredvid planen och snackade för det mesta. 8c's lärare Calle var snäll och körde oss och Pedro till skolan efter. Jag och Alex gick till torp och Nathalie tog en buss. Vi var bara där en liten stund för alla behövde hem och fixa saker för i morgon. Jag kom hem ganska nyss. Jag öppnade dörren exakt 15:45 för er som är intresserade. Nu borde jag egentligen stå i duschen som sagt, men jag tycker inte om att duscha när det inte är någon annan hemma faktiskt. Det är så tyst överallt då. Jag får väll ta och sätta på lite musik eller något. Jag sitter och målar naglarna och försöker skriva samtidigt, det går inte helt bra. Så jag ska snart ta och avsluta.



Efter jag duschat, rakat benen m.m ska jag packa ihop mina grejer jag behöver till imorgon. Sen när mamma kommer hem kör hon mig till Nathalie så sover jag där. I morgon är det ju skolavslutning så då blir det inte så bra uppdatering men ska försöka slänga in någon mobilblogg. Efter avslutningen drar vi till Liseberg om det inte regnar för mycket. Det kommer bli riktigt kul!

 

Bilden är tagen av Alex innan vi åkte till konfirmationen.

2010-06-09
 20:28:56

unda dagen

Ja, unda dagen finns det väll inte så mycket att säga om. Vi gjorde lite olika "lekar" eller vad man ska kalla det. Resultatet på vilken klass som vinner får vi reda på på fredag.

 

När vi var klara nere på Unda åkte jag Alex och Alice till torp och sen vidare till stan. Vi solade på Meddo, de är helt underbart vad skönt det är! Sen drog Alex hem och jag och Alice gick och la oss på någon brygga och snackade när vi väntade på bussen. Jag hängde med Alice hem en liten stund, hehe vi kollade på Wild Kids. Ingen av oss hade kollat på det på år!

 

Nu ska jag gå och göra muffins, fast inte till mig. Robin ska ha det på någon sak med klassen. Men jag är snäll och bakar till honom (a)


Sötnosarna på meddo (L)

 

 

 

2010-06-09
 07:24:14

det här får gå fort

Jag ska dra till Orreviks korsningen om ca 10 minuter för jag ska möta Jessica där om 20. Sen drar vi till Unda. Efter Unda-dagen drar jag och Alice till stan och solar. Det kan ju behövas nu när det är sånt skit väder!

 

Igår blev det bara ett blogginlägg på grund utav att jag somnade i soffan ganska precis efter jag hade skrivit det. Jag sov väll ifs bara i två timmar ungifär men när jag vaknade duschade jag bara sen gick jag och la mig igen, fast i min säng den gången.

 



2010-06-08
 17:27:50

pusssssss :*

Hejsan!

Skolan idag finns det inte så mycket att skriva om. Men efter skolan drog jag till torp en stund och gick med Alexander Jonathan och Carl och kollade på skor till Alexander mest. Sen åkte jag och han med mamma hm när hon slutade. Jag köpte hårinpackning och värmeskydd. Så jag ska gå och dusha om en liten stund. Sen ska jag fixa det jag ska ha med ig i morgon, då är det ju Unda dag.

 

 

2010-06-07
 21:47:03

3 dagar kvar till skolavslutningen !

Tjenare !

Jag sitter och kollar på CSI med bror och mamma och dricker apelsin juice. Jag ska snart gå och lägga mig, jag ska bara se klart på tv programmet. I morgon ska vi städa nästan hela dagen i skolan. Segt ja. Idag har det inte hänt så mycket, det har varit riktigt dåligt väder! Nej jag avslutar här och säger godnatt. 
Godnatt !


Jag och mami (L)


2010-06-06
 17:04:57

mot jordfall

Nu drar vi ner till Jordfall och fiskar, men antar att jag inte kommer få fiska så jättemycket, men jag ska få en fisk har jag bestämmt mig för eftersom jag inte fick det i morsse när jag fiskade. Ses när jag kommer hem !

 

Bild från fjorden förra året.

2010-06-06
 16:47:29

nationaldagen!

Än så länge har dagen varit riktigt härlig, förutom att jag vaknade av att folk startade crossen och gräsklipparen utanför mitt öppna fönster. Det lät inte lite! Jag och Jessica drog ner till Kompassviken och steekte. Robin Rafa Binjo och Pontus var där och fiskade när vi kom, lite senare kom Johan och Alexander också. Hehe jag var bäst på att fiska! När vi kom hem drog Jessica till sig och jag provade köra min moppe för första gången. Det gick riktigt bra! Sen fick Johan sjussa ner mig till Lena och Mikael eftersom pappa var där och vi skulle fråga han något om grillen, sen drog vi hem igen. Sen har det väll inte hänt så mycket mer, jag åkte med pappa till My's mack en snabbis också. Nu ska jag snart dra mig ut igen. Det laggar så det går inte att lägga in några bilder ? :o
2010-06-06
 00:59:45

hehe, man får väll bjuda på sig själv?

 

Yes klockan är ett. Jag ska snart sova men först tänkte jag berätta lite om vad vi har gjort idag. Jag gick ju med när Alex red, jag tog lite kort men gick mest och sjöng. Sen när vi kom tillbaka fixade vi oss och så. Sen sjussade jag Alex på hennes mammas cykel ner till bussen. Vi drog till stan och kollade på Sex and the City 2. Den var faktiskt bra, vi träffade Emma på bussen, både påväg dit och hem. I stan träffade vi Elin, Lollo och Linnea. Dom såg på samma bio som vi. När vi väntade på bussen när vi skulle hem träffade vi Amanda Grind och pratade med henne snabbt. Sen drog vi till Alex i alla fall. Så var jag där en liten stund innan jag åkte hem. Nä nu ska jag sova faktiskt, godnatt!

2010-06-05
 13:01:35

sommartider hejhej sommartider

Nu är vi tillbaka inne efter att ha varit ute i solen och ätit frukost, våfflor med glass. Vi har precis tagit på oss lite kläder och ska snart gå ut till hästarna. Alex ska rida & jag ska ta kort. Nu tänker jag inte berätta särskilt mycket mer om va som händer idag eftersom Alex filmade när vi satt ute och snackade om vad vi ska göra idag. Det kommer nog komma upp på bloggen ♥

Bilden är från igår.


2010-06-05
 12:04:08

dagen igår i bilder


'
Underbar kväll !
Nu har jag och Alex ganska nyss tagit oss in från husvagnen. Hon är uppe och letar efter någon frukost just nu tror jag. Jag kanske ska dra mig uppåt och hjälpa henne lite. Vi skulle egentligen på någon match nu på morgonen men det tror jag inte att vi kommer hinna med! ♥
2010-06-04
 16:04:00

vissa är inte som alla andra


Jag älskar dig! ♥
2010-06-04
 15:36:25

alexus bara bloggar och bloggar

Vi ska egentligen baka men Alex skulle ju tvunget blogga i några år först ;) Nädå, men jag passar på jag med, bara att jag sitter inne på hennes brors rum och hon är i köket. Det är inte lika kul men det går bra. Jag hör henne i alla fall eftersom hon sjunger med i alla låtarna. Fast det är mest henne man hör.

Mamma var snäll och körde hem mig och Alex till Alex efter skolan, så vi slapp vänta på bussen i 40 minuter för att vi slutade tidigare. Innan vi åkte hit åkte vi till torp och köpte glass, och jag och Alex sprang över till My's mack medans mamma var på Rotan. Nära döden upplevelse kan jag säga där! Jag sprang över vägen innan Alex, jag glömde all hon inte kan springa. Så jag står på andra sidan vägen och ser henne vara nära att bli överkörd. Bilen var när hennes klänning! :o Jag trodde jag skulle dö för att jag blev så rädd för att hon skulle dö!
Snart kommer nog en video på mig och Alex, Oliver filmade oss när vi kom på att om en vecka har vi sommarlov. Lite damp vi fick då! Nu ska vi baka om jag får Alex från datan, önska mig lycka till ;)


Senare ska jag gå med när Alex rider tror jag, sen blir det kanske hällebäck och grilla, blir det inte där blir det nog någon annan stans. Det märker vi nog.
Hon är sötast !


2010-06-03
 19:35:06

home alone

Jag sitter och ser på tv, sitter vid datan och lyssnar på musik samtidigt som jag brukar när jag inte har något vettigt att göra. Det händer inte så ofta nu för tiden, har annat för mig. Därför den dåliga uppdateringen. Jag och Alex skulle egentligen åka in och träna yoga på friskis men vi sket i det. Jag funderar starkt på att gå ut och jogga istället. Eller kanske dra ner och bada lite snabbt? Vi får väll se.


Jag saknar min älskling! 

Snart två veckor sen vi träffades, det känns som ett år :o


2010-06-02
 22:12:25

orkade faktiskt inte blogga igår

men här kommer lite bilder från dagen

Skolan med Alexussssssssssss

Stan med Alexus & Nathalie

 

 

Tillbaka till dagen idag, jag orkar inte lägga upp bilderna faktiskt. Men dagen var underbar! Vi slutade halv 12 idag, så jag och Alex drog till stan. Vi missade tre bussar när vi skulle dit? I alla fall, där köpte vi jordgubbar, sallad från cactuz och cactus dricka. Sen drog vi till Skredsvik och kollade på en fotbollsmatch, vi var där två timmar innan den började så vi såg och steeekte lite i solen. Alex guman frös hela tiden nästan, jag tyckte riktigt synd om henne!  Nu måste jag gå och lägga mig, så godnatt !