2010-07-31
 23:13:16

jetski tävling

 

2010-07-31
 22:03:07

gallerian loppet

 

Självklart lyckas jag gör helt sjuka miner på bilderna men man men får ju bjuda på sig själv eller hur ? ;)

2010-07-30
 22:31:34

hos ela pela plutt puff

Haha, det namnet tycker hon inte om. Men det är ju bara för sött! Dagen har för det mesta spenderats i henån på henånkalaset med Elin och Pontus. När vi kom hem till Elin fick vi världens godaste sallad ( fast ingen slår ju cactuz men nästan där ;) ). Nu ska vi väll gå och bädda snart och lägga oss och snacka en stund. Vi ska upp ganska tidigt i morgon eftersom vi ska till Småholmarna och kolla på jetski tävlingen. Vi hoppas att det är fler folk där än på henånkalaset, och att det är sol så vi kan bada! Det var ett tag sen nu. Okej på Öland men det känns som det var flera veckor sen.

SSSSÖÖÖÖÖÖTTTTNNNNNOOOOOOSSSSSS :*
2010-07-30
 12:19:36

30 juni

Nä, jag tycke nästan synd om Alex för att jag var tvungen att sätta klockan på halv nio så då vaknade ju hon. Men hon tycker ju i och för sig inte om att sova bort hela dagarna så jag tror hon överlever det med. Nu är jag bara hemma snabbt för att duscha och byta om innan jag åker till Elin. Vi ska kolla på gallerianloppet sen sover jag hos henne så jag uppdaterar nog där. Men vi får väll se.

 

 

Riktigt gammal bild asså! Jag måste lära mig at komma ihåg att ta kort.

2010-07-29
 23:32:32

heeeeeeeejdå

Nu drar vi upp till Oskar och kollar på film med han och Elias. Beck vittet tror jag vi ska se på om jag inte mins helt fel. Sen blir det väll inte mer bloggande idag antar jag eftersom jag tror vi ska sova när vi kommer hem där ifrån.



Ännu en webbcam bild på alex, det finns inget annat på denna datorn ? EEEEEEEGGGGGOOOOOOO är just vad hon är den lilla skitungen... Menmen jag älskar henne lika mycket i alla fal ;)
2010-07-29
 23:02:10

trippelt frisk


UUUUUUUsch !

Mamma fick komma in och väcka mig halv ett i morse. Jag var grymmt trött efter att ha varit vaken halva natten på grund av mitt öra. Men det var tur det för några minuter senare ringde Alex och då hade jag ju inte svarat annars. Vi tog 16:13 bussen till stan och gick på fjorden med lite olika folk. Trevligt värre. Men det gick inga bussar till bokenäs typ, den senaste gick kvart över 10 så nu är vi hemma hos Alex. Jag sover här i natt men måste upp ganska tidigt eftersom jag jobbar vid 10 i morgon.


Tihi min Lexus är sötast!
2010-07-28
 21:12:29

mina fötter är totalt döda

Fy vad trött jag var i morse när jag skulle gå upp för att jobba! Menmen jag var ju tvungen att gå upp ändå. Linnea var inte där idag så det var jag och Amilia tror jag att hon heter och alla barn. Efter jobbet drog jag hem och duschade. När Alexander & Paula kom och hämtade mig hade jag massa smink under ögonen, inte borsat håret och ingenting. Det fick jag fixa i bilen haha ! Jag mötte upp Alex i stan så gick vi till trafiskolan men var bara där i någon timme. Sen drog vi och solade, åt och sen gick vi runt på fjorden till sju ungifär. Mina fötter orkade inte med mer. Vi ska vara inne längre i morgon i stället. Nu ska jag gå och ta mina tabbletter. *suck*

 

 

2010-07-28
 00:02:44

jackass

Jag sitter och kollar på jackass med Jessica, Pontus, Tilda, Johanna, Johan, Alexander och Robin. Fast Robin sover så ha kollar nog inte särskillt mycket. Jackass är igentligen tråkigt. Nitro circus eller vad det nu heter är myket roligare ;) Det är inte så värst kul att se när någon piercar röven? Sen har jag sjukt ont i örat också men jag ska inte klaga. Det är bara onödigt att slösa tid på det.


I morgon kommer uppdateringen inte vara på topp. På morgonen ska jag jobba, sen åker jag direkt där ifrån till stan med Alex. Vi ska till trafikskolan, sola och kolla runt lite på fjorden. Men jag bloggar kanske innan jag åker till jobbet om jag hinner.

2010-07-27
 19:52:01

inte det minsta roligt

Jag hade öroninfektion eller något, nu blire pencelin i en vecka och så får jag inte doppa huvudet heller. Hoppas att det inte blir för varmt för då tänker jag göra det ändå. Vid halv 6 var det rodd. Skitkul som vanligt, men det är riktigt jobbigt i armarna! För tillfället sitter jag och kollar på tvb med Robin Alexander och Johan men jag ska snart gå ut. Eller ja, Johan kollar inte på tvn han läser min Frida tidning.

 

 

Haha Alexander hotade Robin med att sjuta honnom med hans Air Gun.

2010-07-27
 13:16:23

öland i bilder

Pontus

 

Pontus Robin & Oliver

 

Åsa Jag & Alex

 

Åsa Alex & Jag

 

NNNNaaaaatttaaaaaaa

 

Kalmar slott

 

Jag Alex & Åsa

 

Alex & Naata

 

Jag Papi & maaasssssa vatten

 

Alex Robin & Nata

 

Alex & Jag

 

Alex & Nata

 

Leexxus & Natttuss

 

Ponttaa

 

Robin & Alex

 

Jag & Alex

 

Jag & Alex .

 

 

Nu drar jag mig till stan med papi innan vi ska till doktorn. See ya later !

2010-07-27
 11:52:51

godmorgon

Idag vaknade jag som vanligt av att Robin och Pontus ser på tv med för högt ljud. Att dom aldrig kan lära sig att ja ljudet på normal volym? Pappa har fixat tid till mig för att kolla mitt öra. Om jag inte hörde fel ska jag vara där inne tre. Hoppas dom kan fixa det så jag slippper tryckutjämna var femte minut. Det är riktigt jobbigt! Nä nu måste jag dra mig, jag måse hitta min mobil. Den lykades jag tappa bort igår dom typ em minutrarna jag var vaken efter att jag kom innanför dörren. Så bra är man !



2010-07-26
 22:14:46

snart så

Vi har precis kört igenom Göteborg så nu är vi hemma om en timme ungifär. Det ska bli skönt att få sova i sin egna säng igen. Filmen är fortfarande inte slut, den är otroligt lång. För lång om ni frågar mig. Stakars mamma oh pappa som bara hör ljudet av filmen, jag klarar inte av att ha hörlurar på mig längre. Det är något fel på mitt öra. Det värker som fan! När vi kommer hem ska jag gå direkt och borsta tänderna byta om och gå och lägga mig. Jag är riktigt trött!

 

Jag och Robin just nu.

2010-07-26
 19:53:07

meteor

Jag och Robban sitter och glor på film. Meteor som ni kanske förstår på grund av rubriken? Jag har sett den en gång tidigare men den är 3 timmar lång så då behöver man inte byta film + att jag ska nog försöka sova lite snart. Då är det bättre att lyssna på filmen än på bullret från bilen.

 

2010-07-26
 16:12:26

på hemväg

Igår besällde vi mat och så för ca 3000 haha ! Det blev dyrt för campingen detdär :D När vi hade ätit klart gick jag och Alex runt på campingen, vi träffade på Robin och Alex tror jagh dom hette och drog med dom ner till standen för att bada i mörkret. Dom var riktiga badkrukor i början haha ! Sen gick vi hem ör att byta om och sen mötte vi dom igen. Vi var inne i spelrummet tills vakterna körde ut oss, då gick vi till tv rummet istället.

 

Idag var det självklart helt underbart väder när vi skulle åka. Men vi åkte nu vid halv 4 kanske? Så vi han vara på stranden och så idag fast jag och Alexus badade inte idag. För tillfället sitter jag och äter Ben & Jerry och ser på Morden i Midsommer. Vi såg på den påväg hem från Kalmar men jag orkar inte byta. Nu är det flera timmar i bilen som väntar... Vi kommer väll komma hem i natt någon gång.

 

 

 

2010-07-25
 19:54:36

restaurang

Jag Alex Robin & Pontus drog ner och badade i dom stora vågorna för en stund sen, det är nästan varmare i vattnet än på land. När i kom tillbaka tog jag och Robin en liten cykeltur på tandemcykeln till affären och lämnade tillbaka filmen vi hyrde igår. Nu ska vi snart gå upp till restaurangen och äta. Etersom det var så blött där vi har husvagnarna får vi äta gratis. Haha nu ska vi beställa mycket eftersom campingen får betala för det! Vi ska vara där uppe om 5 minuter så jag antar att jag ska snabba på lite.

 

 

2010-07-25
 17:06:03

dagens outfit

 

Jacka - Bikbok

Linne - H&M

Shorts - Gina Tricot


 

2010-07-25
 14:16:36

vattenmoln som faller ner...

I dag har det varit uppehåll fram till nu, en självklart börjad det regna för tredje dagen i rad. Det är fullt med vatten överallt, det går inte att gå ur husvagnen utan att allt blir blött! Nu kommer väll snart slamsugaren och suger bort vattnet här men för typ fyra timmar sen sa dom att den skulle vara här om en timme? Alla so går förbi glor somfan, massa frågar o dom får ta kort,  varför skulle vi få dom blötaste platserna på hela campingen ? :S Förut när det var uppehåll hyrde jag och Alexus en tandem cykel och cyklade runt campingen och cyklade nästan in i dom flesta vi mötte, men det var inga dödsfall den här gången i alla fall. Men nästa gng vi ska ut och cykla är det bäst att alla andra flyttar på sig när man plingar i ringklockan på cykeln. Annars får dom fan skylla sig själva!

Aja jag snodde några bilder från Alexus blogg för jag orkar inte gå och hämmta kameran.

2010-07-25
 11:11:45

tv 5 ?

Just nu är tv 5 utanför våran husvagn och filmar. Jag tanker inte gå ut jusst nu! Är hur jävla sleten som helst så nu får jag väll sitta här tills dom är klara -.-' Menmen, det blir roligt att kolla på sen på tv om dom tar med det.

 

Igår var vi i kalmar och kollade i lite affärer och kollade en stund på kalmar nyckel. Så det blev ingen uppdatering.

 

Två bilder från i torsdags :

2010-07-23
 17:17:24

raukar

Jag mamma Alex & Åsa var ute och åkte en sväng för att se om vi hittade några roliga affärer. På vägen hem hittade vi några Raukar som vi gick ut och kollade på. Hä kommer lite bilder.

 

2010-07-23
 11:32:09

rooosa sugröör

 

God morgon!

Igår hade jag svårt att somna, och nä jag väl lyckades göra det vaknade jag nästan direkt. Jag fick panik, cellskräck, kunde inte andas. Jag hade riktigt svårt att somna om sen, men det gick lite bättre när jag bytade plats med mamma. Inatt tänker jag sova i tältet! Det blev inget morgonbad idag. Jag satte klockan på 5 i 8 och väckte hela familjen men jag lyckdes somna om direkt igen. Nu ska jag gå upp och byta om, Robin frågade precis om jag ska med ner och bada fast det regnar. Och varför inte? Haha sen ska vi hyra cykelbil idag ich cykla runt i den haha. Bara att det är tvvå som cyklar och dom har varsin ratt. Jag och Alex kommer ju svänga åt varsit håll så vi kommer säkert köra in i någon. SES !

2010-07-23
 00:22:59

godnatt

Nu ska jag väll sova strax, vi ska upp 8 i morgon och bada. Direkt vi vaknar ska vi bara bya om och springa ut i vattnet. Bra sätt att vakna på eller vad tycker ni? ;) 

Jag och alex var re på stranden förut och fick Robin Oliver och Pontus till att ta lit ekort på oss, dom kommr väll upp här senare. Efteråt drog vi upp ich köpte varsin mjukglass, jag säger bara att mjukglass är alltid gott, men det är inte lika gott när det är mörkt faktiskt.

Jaja godnatt!



2010-07-22
 21:20:27

blogg från öland

 

Sheenare allihop!

När vi kom fram hit gick jag och Alex direkt ner till stranden och träffade Markus (tror jag han heter) och hans kompisar. Badade med dom och så. Sen drog dom, vi hängde med dom till bilen sen gick vi tillbaka och badade igen. Sen gick vi upp och dushade bort vattnet ut håret. Nu ska vi snart gå en promenad på stranden tror jag. Sanden är nästan helt vit och i vattnet är det bara sand, inga stenar, inga musslor, inga brännmaneter, inga krabbor osv. Underbart! Ses kanske senare !

 

 

2010-07-22
 13:35:06

fortfarande i bilen

och nu är klockan ca halv 2? Vi kommer snart till Kalmar, eller så är vi där? då är det bara den 6 kilometer långa bron kvar sen är vi på Öland. Men jag tror att vi skulle nästan högst upp så vi har väll en stund till kvar att åka efter det. Nu ska jag nog kolla med Robin om jag kan få spela lite på hans Playstation. Något bilspel är det väll han spelar? nähä vi skulle visst in och käka.

 

 

 

2010-07-22
 08:12:16

Godmorgon

 

 

Nu sitter vi bilen och är påväg till Öland! Jag sitter och äter frukost och kollar runt lite på datan. Snart ska jag ta och se på Beck, men jag antar att jag får kolla själv eftersom Robin och Pontus sitter och spelar Playstation.Vi har många timmar kvar innan vi är framme kan jag säga!

 

Btw, ny kategori : öland 2010




2010-07-21
 18:46:04

1 dag kvar

 

Dagen började med jobb som dom flesta onsdagarna gör. När jag slutade gick jag till vattenruschen och snackade med Jessica en stund medans jag väntade på att mamma skulle komma och hämta mig. Sen bar det av till stranden nästan direkt, vi åkte bara hem för att hämta badkläder, så var vi där i några timmar. Nu har jag börjat lägga fram kläderna jag ska ha med mig i morgon. Allt måste vara klart idag eftersom vi åker sex på morgonen i morgon. Sen ska vi hinna till torp också på något sätt ? Ja vi får väll se hur denna dagen slutar.

 

Jag saknar skitungen Nathalie !

 

 

 

2010-07-20
 15:37:35

det fick bli film

 

innan jag gör allt annat jag ska få gjort idag. My sisters keeper/ Allt för min syster fick det bli. Vi har hyrt den och ska lämna tillbaka den idag. Den är sjukt bra och sjukt sorglig!

 

Texten från baksidan :

Vad håller ihop en familj? Nick Cassavetes visar återigen sin känsla för berättelserom djupa mänskliga relationer i denna inspirerande film om en kärleksfull familj - utmanad och förenad - av att ett barns sjukdom. Cameron Diaz, Abigail Breslin, Alec Baldwin mfl skapar en fantastisk känsla i berättelsen om 11åriga Anna Fitzgerald, född för att var donator till sin leukemidrabbade äldre syster, men som tillslut kräver rätt att bestämma över sin egen kropp. Hennes kamp för frihet att välja kanske splittrar familjen eller, är det första steget mot verklig tillgivenhet, vänlighet och vad det betyder att vara en familj.



2010-07-20
 13:48:49

i'll be your hero


sheenare bloggen.

Jag håller på att fixa lite musik till min mp3 som jag inte har använt på några år. Det är ju riktigt gammal musik på den med andra ord. Tror jag la in låtarna i femman? Sen ska jag nog ta och städa lite på mitt rum, duscha m.m Innan vi åker in till stan och torp för att fixa lite saker till Öland. Jag ska försöka hinna fixa lite med bloggen också. Texten & Headern måste fixas! 

 

2010-07-20
 00:55:54

the studio



Jag vaknade halv 9 och drog bra på mig lite kläder och drog till jobbet. När jag slutade var det ara hem och hämta lite grejer och åka iväg till Göteborg. Vi mötte upp Elin och Marie utanför The Studio, dom andra var redan där. Det var väldigt länge man fick vänta mellan allt men jag och Elin tyckte i alla fall att det var värt det. Det var skit kul när man väl tog korten. Vi kom dit vid två ungifär och åkte där ifrån vid halv åtta. Så man kan ju inte säga annat än att det tog lång tid. Påvägen hem stannade jag, Elin, mamma & Marie och käkade. Vi skulle igentligen till någon Kina restaurang men vi hittade den inte så vi tog Donken, vi orkade inte leta efter någon annan. Men gud så kul vi hade både där och i bilen hem. Jag kunde inte andas på grund av att vi skrattade nästan oavbrutet hela tiden, det började på grund utav en låt som spelades på Donken. Då måste man vara trötta va?

Här kommer några av bilderna men orkar inte lägga upp alla nu!


Btw, i morgon åker mi älskling till Polen, hon kommer hem på lördag igen men då är inte jag hemma. Jag kommer inte träffa henne förens nästa tisdag eftersom jag åker till Öland på torsdag med Alexus. Jag kommer sakna min lilla skitunge! 



2010-07-18
 23:11:54

welcome to hollywood

sheenare bloggen !


Äntligen är min älskade lilla dator fixad och fungerar som den ska, det var ju ett tag sen. Visst det var bara en dag den var totalt sönder då gick det inte att starta den överhuvudtaget. Men det har varit småsaker som inte har fungerat i några veckor nu, till exempel ljudet och msn. Därför har jag fått använda den andra datorn och det tycker jag inte om!

 

Nu till dagen, jag hade inte kommit långt i morse innan Alex stog innanför dörren och frågade om jag skulle hänga med till hamburgssund med henne Johanna & Pontus. Det var ju bara att springa och byta om och springa ut till bilen. Men efter några timmar där tröttnade vi och drog till Lysekil ist.

 

Nu ska jag sluta sitta här och skiva, jag håller på och göra fotbad & ansiktsmask. Mina fötter ser nog snart ut som russin! Sen ska jag gå och dusha så godnatt !

 

 

 

2010-07-17
 22:01:23

fallens

2010-07-11
 23:17:30

something about the sunshine

Wake up to the blue sky
grab your shades and lets go for a ride
breakfast by the ocean
we'll do lunch at sunset and vine
everyday's a dream in california
every night the stars come out to play
wish that I could always feel this way

Chorus
There's something about the sunshine baby
I'm seeing you in a whole new light
out of this world for the first time baby
ooh, it's all right
there's something about the sunshine
there's something about the sunshine

In Hollywood we're rocking
in Malibu we hang out and chill
it's all about the shopping from Melrose to Beverly Hills
everywhere's a scene and now we're in it
I don't wanna paint this town alone
when I see you smile I always feel at home

There's something about the sunshine baby
im seeing you in a whole new light
LAs a breeze with the palm trees swaying
ooh, it's all right
now that your here, its suddenly clear
the suns coming through, I never knew
whatever I do, its better with you

chorus x3

There's something about the sunshine baby
im seeing you in a whole new light
LAs a breeze with the palm trees swaying
ooh, it's all right

 

 

 

 

 

 

 

 

2010-07-11
 21:46:48

VM

Alla sitter oh kollar på fotbolls vm, utom jag. Sverige är ju inte ens med? Hade dom vart det hada jag kollat!

Idag gick jag upp kvart över 6, skulle till körskolan. Vi var där från åtta till fyra. 5 lektioner på en dag blir lite myket faktiskt men bra repetion i alla fall. Nä jag borde3 int eblogga nu, jag är på riktigt dåligt humör och är svin trött! Jag ska nog sova ganska snart.

 

Btw, nu är vi anmälda till rodd SM. Hoppas att det blir av men det tror jag nog ;)



 

 

 

2010-07-10
 17:45:09

10/7 2010

Idag var det kalas för min kusin Stefanie som fyller 2år. Jag älskar Brasilianska kalas! Allt går lixom i ett tema och är jättesött! Men jag måste ta och lära mig jag må hon leva sången på portugisiska, vi sjöng ifs på svenska först men det är skit roligt när alla sjunger på portugisiska och klappat händerna. Efter kalaset åkte vi till Bokenäsets motorpark för att kolla när mammas kusin körde någon uppvisnings tävling. Han van såklart ;) Vi bestämde oss ganska nyss för att skita i Diggiloo. Annars hade vi väll behövt vara där nu. Men vi ska försöka ta oss till rotan för att handla men det kommer vara världens köer! Jag kommer ihåg att när vi var på diggiloo för några år sedan i Strömstad var det flera kilomerer lång kö! 

Här kommer i alla fall lite bilder från dagen.







Det här är den enda bilden jag tog i motorparken. 

På prispallen är det Johan, Dennis och någom mer. Jag stog rätt långt bak så man såg inte så bra.

 



På kalaset fick vi godispåsar men jag tog ur barbie tuggummina och gav resten till pontus.

Dom tuggummina var ju bara för söta?


Dagens outfit: 
Ursäkta mitt ansiktsuttryck.



Shorts - Vero Moda

Tröja - Bikbok

Jeans väst - H&M barn

Party hatt - Stefanies kalas

Sen självklart mina älskade solglasögon också men dom fick inte vara med på bild idag.

2010-07-07
 22:56:27

smögen !

Yes dagen tillbringades i Smögen med familjen och min andra familj, Olsson. Fast pappa & Ingvar var inte med ;)

Jag tänker inte skriva särskilt mycket, man ser väll vad vi har gjort på bilderna?

 

 

Dagens köp :


Jag köpte jackan som är med på bilderna över också men jag orkade inte hämta den när jag tog kortet :D

2010-07-06
 23:43:25

i can walk on water i can fly

Jag har inte uppdaterat på några dagar nu men jag har tagit en bloggpaus kan man väll säga, men inte helt. Jag kommer uppdatera någon gång ibland, när jag har lust för det. Det är ändå sommarlov, då vill inte jag sitta vid datorn hela tiden?

 

Här kommer i alla fall lite bilder från dagen.


Rånäs med Elin, Oskar & Robin.

Sov hos Elin igår efter vi hade varit på trafikskolan. Idag har vi för det mesta solat och badat! :D


Rodden.


Rodden är så jäkla kul asså! Det blir antagligen SM den 21 augusti ! ;)


Efter rodden badade jag Elin Nathalie Jennifer & Kristian tror jag han hette? ^^






Nu ska jag gå och sova, jag ska upp vid 8 imorgon för att jobba. Love it !

2010-07-02
 14:40:43

sola & bada

Hejsan jag är bara hemma en snabbis för att äta, vi ska snart dra ner till stranden igen för att bada och steeka lite till.

 

 

Varberg sommaren 2009

2010-07-01
 12:00:30

första juli

Godmorgon. Jag har precis tagit på mig lite kläder. Vi ska åka ner till stranden när som helst och steeka. Senare vet jag inte riktigt vad som händer men det märker vi. Nu ska jag gå och borsta tänderna, vi ses!


i'll be - Edwin McCain