2010-09-18
 12:52:17

bloggpaus

Jag orkar inte med bloggen och har verkligen ingen lust att uppatera. Så nu tar jag en paus från bloggen!
2010-09-15
 18:58:39

yeeh

Jag borde egentligen vara i Henån och ro men det regnar och blåser så jag orkar inte köra dit ut och det är ingen annan hemma somm kan köra mig så jag får väll stanna hemma. Jag sitter och kollar på Navy cis om ni vill veta och är otroligt rastlös. I morgon är det skoljoggen. Jag pallar seriöst inte! Men nu ska jag ine bara sitta och skriva för sakens skull. Känns bara omödigt.

 

Snyggaste bilden assö! :D

2010-09-15
 17:49:14

" blinka lilla stjärna där..."

Shenare!

Hängde med Alex till stan förut och mötte Nadja. Fikade på Espressohouse sen drog vi till torp en stund. Jag tog halv fem bussen hem men påvägen till den var jag helt säker på att jag hade missat den och var helt säker på att jag skulle få gå 5km från bussen istället för typ 100m. Som tur va han jag med bussen för annars hade jag inte varit hemma fören om en timme ungefär. Men om jag ska vara ärlig skulle den bara vara skönt. Jag är ensam hemma nu och lyssnar på musik och så. Men ska gå och hitta något att äta tänkte jag.

 

Hm... Känns skumt när man lyssnar på sin egen spotifylista och hör massa låtar man aldrig hört innan. Hur går det ihop undrar jag? :P

 

Här kommer lite bilder från helgen ♥

2010-09-14
 20:20:50

just nu: idol

Dålig uppdatering nu , jag har bloggtorka så det kommer inte bli så mycket bättre uppdatering än såhär på ett tag. Idag efter skolan har det det vait plugg som gäller. Jag ska väll fortsätta med det nu snart. Det måste bli klart idag. Senare blir det the mentalist.

 

Saknar Torsby !

2010-09-13
 21:26:17

pluggar

Jag hinner inte blogga eftersom jag måste plugga en stund till innan jag ska sova. Jag är riktigt trött så det får inte bli så länge till. Jag ska ta en Panodil också för har ont i exakt hela kroppen!

 

 

 

Älsklingar ! ♥

2010-09-12
 19:08:25

Mysig helg!

Dålig uppdatering. Jag vet men skit samma. Jag drog till Alex i lördags och red. Sen drog vi in till torp och fikade. På eftermiddagen kom Pontus och Felix och sov med oss i Alex husvagn. Idag gick vi ut och så red Pontus och Felix medans jag och Alex gick med och tog kort och så. Dom var sket duktiga jue! Sen har vu ju gjort massa annat också. Men det är ingen poäng med att skriva upp allt. Det kommer väll lite bilder sen, men får sno från Alex för vi tog bara med hennes kamera. Nu ska jag gå och duscha för sen ska jag plugga lite innan jag ska sova också. Det är lika bra att börja nu så slipper man stressa sen ;)

 

 

Alex och Gwen i sommras

2010-09-11
 10:35:13

godmorgon

Jag orkade inte uppdatera igår. Drog till stan efter skolan med Alex. Vi åt på cactuz solade oc träffade folk. Mysigt! När jag kom hem orkade jag inte skriva något.

 

Idag vaknade jag för tidigt! Vaknade vid nio ungifär. Funderar nästan på att gå och lägga mig igen.

 

Morgontrött nathalie.



2010-09-09
 20:10:37

jag dör av värmeslag

Hejhej. Åkte till Alex i morse och tog bussen där ifrån in till Östrabo. Vi kollade på någon politisk debatt eller något sen gick jag, Alex, Emma och Sebastian till Espresso house medans vi väntade på bussen. När vi kom till skolan gicka jag till mamma och åkte med henne hem. Jag mådde så dåligt. Men nu mår jag bätre efter att ha tagt en panodil. Jag anmälde precis mig och Alice till ett informationsmöte med EF. Så vi ska dit den 22 september och se vad dom säger. Nu ska jag i alla fall titta på Idol. Vi ses!

 

Hoppas på att komma iväg till Malta nästa sommar ;)

 

 

 

2010-09-08
 19:59:53

usch fy blää

Mår skit så fort jag äter. Får skit ont i magen och det känns som jag ska spy. Fyfan så jävla jobbigt! Hoppas det går över så jag kan åka till skolan i morgon. Fast vi har nästan inga lektioner eftersom vi ska vara inne på Östrabo halva dagen och lyssna på några politiker. Jag kommer nog inte missa så mycket ifall jag måste stanna hemma. Men det hoppas jag inte ändå.

 

Idag efter skolan tog jag och Alex bussen till Torp och satte oss och fikade en stund innan hon skulle till optikern. Snäll som jag är satt jag där och väntade hela tiden och passade hennes saker. Nej men vad gör man inte för sina vänner? ;) Sen tog jag bussen ut till Bokenäs och planerade lägret med dom andra faddrarna. Det blir nog roligt!


Jag och Alex på torp på min födelsedag!


2010-09-08
 06:28:55

drar till bussen snart

Ja tyvärr är det så att bussen går 7 så idag var jag uppe klockan 5 för att hinna dusch . Jag orkade inte det igår. Men innan jag går till bussen ska jag fixa mig lite. Blåsa håret skulle inte vara helt fel. Jaja nu måste jag i alla fall stänga av datorn. Efter skolan ska jag med Alex till optikern. Sen ikväll blir det väll rodd. Om jag kan vara med, har blivit försyld och är tät i näsan, ont i halsen etc. Vi hörs senare i alla fall.

 

Nu när jag ska iväg till skolan passar det väll med en bild på klassen?

2010-09-07
 21:28:50

night

Nu är jag riktigt trött! Efter skolan gick jag med Malin hem till henne och så gjorde vi två pajer. En köttfärspaj och en ost och skinkpaj. om blev skitgoda. Sen åkte vi till Överby. Jag skulle igentligen köpt chailatte pulver men dom hade precis sålt den sista så jag får åka in till stan och köpa det någon dag.

 

Nu sitter jag och kollar på the mentalist och ska gå och duscha när det är slut. Vid 22:00 tror jag? Intressant att veta kanske haha. Sen ska jag sova så godnatt säger jag nu istället ;)

 

2010-09-07
 08:31:46

hos malin

Vi har sovmorgon så när jag kom fram till skolan drog jag hem till Malin. Vi börjar om en halvtimme ungifär så vi ska snart dra så vi hinner vara i skolan en stund innan.

söta hehe.




Svar på komentar : 
Ida om I'll be ready : Du på bilden?
Svar : Nej det är Malin :D






2010-09-06
 19:59:58

"i'll be ready"

Jag har kommit hem från Skredsvik nu. Var på fadder träff för dom som sk avada faddrar i år och så fick vi välja vilken grupp och fick reda på några datum för vissa saker vi ska göra. Det ska bli roligt faktiskt. Sen gör det ju saken mycket bättre att man är i samma grupp som Alex, Malin & Johanna! Nu är jag ensam hemma och håller på att göra vitlöksbröd. Jag älskart! Självklart är musiken på som vanligt.

 

Gammal bild på malin!

 

 

Blir på riktigt bra humör av låten!

Sunblock - I'll be ready.

 

 

2010-09-06
 16:16:55

dagens vill ha!

 


Perfekta att ha nu på hösten och vintern!



2010-09-05
 20:12:07

gäsp

Nu har jag kommit hem igen. Hur trött som helst! Iallafall så kollade vi bara på slutet av matchen. Bokenäs vann självklart ;) Nä inte så självklart kanske men. Jag och Elin var mest uppe vid rampen med Pontus, Tobias och Alexander. Sköna killar dedär. När vi kom till Elin la vi oss i sängen och lyckades somna och vaknade vid 18:00 igen. Snacka om att vi var trötta! Jag ska snart gå och förtsätta sova, jag ska bara duscha först.

 

 

Pontus :)

 

 

2010-09-05
 11:08:33

henån - bokenäs

Jag och Elin ska snart dra oss mot hällevi och kolla på match, Bokenäs mot henån som ni kanske förstår ;) Kanske träffar lite kul folk också, vemvet? Någon dag måste jag dra mig in till meddo. Jag är blek som en bäver. Det gillas inte alls!


Busfröt Spike rymmde förut, så Elin fick springa ut och störa han i hans solande. Jag sov och kom ut när dom hade fångat in han igen, haha.

2010-09-04
 22:31:57

hej bloggen

Jag sitter hemma hos Elin just nu. Vi kom precis tillbaka från henån där vi träffade Pontus och Max en stund och köpte lite godis. Elin är nere så jag ska ta och springa ner alderles snart. Innan hon hinner komma upp hit istället!




2010-09-04
 12:21:14

Godmorgon.

Fy va trött jag är! Men jag ska snart ta mig upp och äta frukost. Sen ska jag plugga och dra till Torp skulle inte vara helt fel. Vi får väll se vad som händer.

 

 

 

Öland !

2010-09-03
 21:15:54

föräldafällan

Jag sitte och se på film just nu, Föräldrafällan som ni kanske förstår med tanke på rubriken och äter pumpakäror gör jag också. Läste i någon tidning att det var bra för huden, håret, naglarna m.m. Det skadar ju inte att prova? Förut efter skolan hängde jag med Alex hem. Jag skulle hämta min moppe och så. Men de blev att jag stannade några timmar. Jag gick med när hon & Nadja red, drack Chai te och så. Riktigt mysigt.

 

Älskar tjejen grymt mycket!

 

2010-09-02
 21:12:32

see ya

Sitter och se på Bröstsim och gubbsjuka med familjen. Lite smårolig är den väll. Jag ska snart duscha ssen blir det sängen.

 

2010-09-01
 21:37:04

" Now you know "

Jag klarade mig hela vägen hem från Orust trotts att mina fingrar var som isbitar . En ny blåsa tog jag med mig hem också. Men det är smällar man får ta i rodden.  Jag ska snart ta en varm dusch men först ska jag äta pasta i tomatsås. Gahh är på så himla bra humör! Vet inte riktigt vart det kom från men jag blev plötsligt hur glad som helst!

 

Jag och Elin förra sommaren :d

 

2010-09-01
 16:40:27

mot orust

Nu ska jag ta moppen ut till Elin och sen kör vi tillsammans till rodden. Hon är väll ute och rider men jag får väll sätta mig vid hennes dator en stund eller rota igenom hennes rum. Några hemligheter hittar man kanske? Nej det ska jag inte göra ;) Men jag bloggar ikväll när jag kommer hem helt slutkörd av träningen.

 

 

2010-09-01
 16:20:23

" i'll be ready "

 

Kom hem från skolan för lite mer än en timme sedan. Jag gjorde en mockalatte det första jag gjorde, mums! Men jag mår riktigt illa. Jag har haft ont i magen och så idag men det har gått över. Nu mår jag bara illa men sen är det rodd så hoppas det har gått över tills dess. Det ska bli sjukt roligt att ro igen, sist var på SM och då gick det hur bra som helst FÖR VI ÄR LAGET!! Så är det bara.

 

 

Bild från Elins konfirmation på Louise, Nathalie, Jennifer, Elin & Annie.