2011-01-31
 20:04:40

tisdag !

Tjenare, drog till Friskis med mamma direkt jag kom hem från skolan. Blev bara ett bas pass idag så det var inte så jobbiga men bättre än inget. När jag kom hem hoppade jag in i duschen direkt. Nu sitter jag och kollar på Familjen Anorlunda och äter lite sallad. Go dag med andra ord!

2011-01-31
 11:00:00

(tidsinställt)

Cha Chaa , sitter väll i skolan nu antar jag. Säkert segt menmen man har ju inget val. Efter skolan har jag inget planerat än så länge så får väll se om jag åker hem och chillar eller om jag hittar på något.

Haha, pappa på bilden. Funderar på vad fan han håller på med ;)

2011-01-30
 22:19:31

awesome

Sitter i min goe säng ny duschad och fräch och ser på tv. Sov hos Alex igår, vi var på torp och jag fick med mig två ramar hem. Vi lagade mat och bjöd hennes föräldrar på, Kyckling och nudelsoppa och vitlöksbröd. Var skit mysigt! Idag har vi bakat, pluggat tränat och så. Nu ska jag snart ta och lägga mig och sova. Är ju skola imorgon igen... tyvärr. Nej får väll tänka positivt det är ju bara tre veckor kvar till lovet ;)

Fyra bilder från helgen!



2011-01-29
 12:29:17

She’s like a star

Nu ska jag gå och duscha ifall någon vill veta. Sen drar jag till Alex. Vi ska väll ta lite kort och sånt tror jag.
Kommer nog bli en bra dag! :)

2011-01-29
 10:16:00

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



Jag älskar dig! ♥

2011-01-28
 22:50:08

mysige kvällen

Trotts att jag har pluggat en del så har kvällen varit mysig! Sitter för tillfället och kollar på Nitro Circus med pojkarna in tha family. Nitro circus i mitt hjärta haha ♥ Orkar inte plugag klart nu så fortsätter i morgon innan jag drar till Alex. I dag ska jag faktiskt gå och lägga mig ganska tidigt.
Vi hörs i morgon eller ? ;)


Fan va sugen jag blir på att köra snöskoter nu! :o

2011-01-28
 22:37:06

svar på komentar!


Svar :
Nej, har kollat på det en eller två gånger och det har varit ganska roligt. Men jag har inte så bra koll så jag vet inte när det går eller på vilken kanal. Så det har inet blivit att jag följt det så då känns det som att det inte är någon ide att kolla eftersom jag antagligen ändå inte kommer fatta något ;)
Kram!

2011-01-28
 17:05:06

fredag hela veckan!

Sjukt chill dag i skolan idag, lekt lekar, avslappning, massage & dansat. Sen slutade vi vid ett också. Då åkte jag och Alexander med mamma till torp en stund. Det var väll hela min dag än sålänge. Ikväll ska jag bara chilla med pappa och mina bröder. Måste plugga så jag får stanna hemma. Har en uppsats som ska in idag som jag inte är klar med.
_
Känns som att det är måndag idag eftersom jag har varit hemma tre dagar. Men när jag påminner mig själv om att det är fredag känns det sjukt bra!
_
Saknar allt dagarna som blondie lite ^^.
2011-01-27
 14:33:11

så mycket bättre

Hey !

Mår mycke bättre idag så det blir nog skolan i morgon. Rätt skönt faktiskt. För tillfäller sitter jag ute i soffan och kollar på tv. Just nu är det Extreme Home Makeover.

Bilden är så sjukt go!

2011-01-26
 22:47:10

Ännu en seg dag

Japp, det var bara att stanna hemma idag med. Så sjukt segt. Jag hatar verkligen att vara sjuk! Just nu ligger jagi min säng och ser på tv. Dör nog snart eftersom det är så varmt! Jag har inte feber men man skulle nästan kunna tro det. Jag är helt orklös, fryser, håller på att dö av värmeslag, svimmar nästan när jag ställer mig upp (känns det som i alla fall) Är väll kanske inte så roligt att läsa om hur jag mår för tillfället men det finns ju inte så mycket mer att skriva om eftersom jag legat i soffan exakt hela dagen!


2011-01-26
 22:26:05

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



2011-01-25
 13:56:37

hemma dag

Godmorgon klockan är två men ändå. Det var inte länge sen jag vaknade. Är hemma från skolan idag man kan väll kanske säga att jag har feber? Nä jag vet inte om man säger så men jag har undertemp och så fort jag ställer mig upp snurrar allt bara så det är nog soffan som gäller för mig hela dagen.
kisses ♥

2011-01-22
 12:07:23

godmorgon

Sitter i soffan och kollar på High School Musical 3 haha. Lite trött sådär ja! Sov ju hos Alex i natt men åkte där ifrån i morse. Men åker tillbaka senare och sover där i natt med.
kisses ♥



2011-01-21
 17:10:34

love

Tjenare, de var ett tag sen nu va?
har inte riktigt haft tid/ork för bloggen.
Men nu har jag det så... Sitter och kollar när Alex plattar håret haha. Är redan klar med det så att. Hon ska smikna mig sen så jag väntar på det. Sen blir det typ någon fest. Alex som planerar allt och jag hänger på så jag är lite halvt uppdaterad bara. Men kul blir det nog i alla fall. Jag bloggar i alla fall inte mer idag men vi hörs antagligen i morgon.
2011-01-18
 16:34:42

chill dag

Kom hem från skolan nyss. Riktigt seg dag! Nu ska jag bara chilla resten av dagen typ. Gött japp.
 Är så sjukt trött så det behövs. Ska ta och duscha, raka benen m.m också. Men nu ska jag gå och käka så vi hörs sen!
kisses ♥

Blir väll ett avsnitt av ghost whisperer sen antar jag!

2011-01-17
 20:37:11

jag lyckas visst med det mesta

Suck, har tappat bort adaptern till kameran... igen. Antar att ingen är förvånad? I alla fll så satte jag mig och såg på ghost wisperer när jag kom hem från skolan förut. Love it! Nu kollar ja på idrottsgalan med mamma men jag ska snart gå och hämta lite glass tror jag. Förut plattade jag håret också så det ska gå fortare i morgon !
kisses ♥

2011-01-16
 13:23:35

hos min fd blondie

Sitter nere i Alex rum nu, men hon är ute och rider så jag är ensam för tillfället. Slog väll halvt ihjäl mig på vägen till och från bilen men jag överlevde! Musiken är igång och nu ska jag bara chilla tills hon kommer in igen. TTYL.
kisses ♥




2011-01-16
 12:34:18

träning

Japp , vaknade för en liten stund sedan och ska ta på mig och dra till Alex. Sen i eftermiddag ska vi in och träna. Friskis blir det idag. Så får vi väll se vad vi hittar på nu innan.
kisses ♥

2011-01-15
 22:20:10

love ya baby

Omg, grymt mysige dagen! Började med att elin väckte mig vid ett för vi skulle äta middag haha! När vi hade ätit gick vi upp och fixade oss och sen tog vi en långpromenad ner till Henån. Dock bara Ica som var öppet typ med vi köpte lite fika och satte oss utanför och fikade en stund innan vi drog till Elin igen och spelade spel. Elin vann varje dång haha. Jag suger på spel verkligen. Jag drog väll hem vid halv sju tror jag? Dagen gick otroligt fort i alla fall! Men nu hade jag tänkt mig dra igång en rulle eller något.
kisses ♥


Min sötnos är finast jue !



2011-01-14
 22:50:33

-hos bebooo

Tjennnnnnnnnnnnaa mittbena !
Förlåt för dålig uppdatering, var lite bloggtorka där ett tag. Men nu ska jag alt försöka att komma back on track! Igår hände inte mycket alls, typ hjälpte mamma att städa lite och så. Idag efter skolan åkte jag hem och packade ihop lite saker, beställde lite kläder från H&M och sen drog jag till Elin. Vad har vi gjort? Hmmm. inte så mycket faktiskt, bara haft allmänt roligt. Nu ska vi ta och hitta på något så våran allmänt roliga dag blir allmant roligare! Jag vet jag har dålig humor haha :D
kisses ♥

Min sötis... Bara min!
2011-01-12
 22:03:23

ny design!

Har varit en riktigt mysig dag idag! Drog till stan med Alex efter skolan och solade och träffade Pontus och Felix. Sen drog vi till Torp och satt och fikade och snackade ock så. Det var sjukt mysigt! När jag tog hem tog jag tag i dethär med designen. Var riktigt trött på den gammla så jag skyndade mig. Därför är den inte så noga gjord. Men det känns bra med nått nytt trotts att bilden på mig är från sommaren 2009 haha. Men jag har inga nya bilder som gick att använda så det får vara såhär ett tag.
kisses ♥

Gammla headern : 

2011-01-11
 22:42:08

dålig uppdatering idag !

Shaa, drog till Alex efter skolan. Därför jag inte bloggat om ni undrar. Sen var det ju The mentalis och Navy CIS också så harsett på det. Nu ska jag dra mig mot duschen tänkte jag. Sen blir det sängen.
kisses ♥

Haha, klassen i femman. Saknart faktikt.

2011-01-11
 05:56:19

du är gaalen

Godmorgon! Satte klockan på 5 idag. Lite överdrivet tidigt kanske men då kan man ligga kvar en stund. Hatar att stressa upp på morgonen. Jag har ffaktiskt inte kommit längre än att jag sitter upp just nu haha. Men ska snart gå upp och ta på mig lite kläder och fixa mig. Sen är det skolan som gäller om det nu är någon om inte fattat det. Tror egentligen att jag har sovmorgon till 9 men kan inte komma in senare så jag får sitta själv i skolan eftersom alla andra som har det typ kommer senare. Det suger!
Aja vi hörs senare!
kisses ♥


2011-01-10
 23:01:36

ska sova

Hade riktigt roligt på KU. Spelade typ ett sket kul spel, jävlar va ja skratta! Kom hem för en timma sen typ och har nyss käkat lite nudlar. Men nu är det dags för mig att sova. Ska bara ta bort sminket så GODNATT!
kisses ♥

2011-01-10
 17:26:43

boom boooooooom

Shaaa, första dagen i skolan i år idag. Var helt okej fakiskt! Men men nu ska jag snart till KU med Johanna. Faktiskt hon som är anledningen att jag åker dit idag, hade egentligen behövt sova eftersom jag inte kunde göra det i natt men träffar ju inte henne så ofta så jag får väll sova när jag kommer hem istället haha. Intressant? Nej tänkte väll det, men so what ?
kisses ♥

Sleten idag med helt ofixat hår bara lite mascara och goiga kläder.
Men de är gött de med.

2011-01-08
 16:40:12

godmorgon ?

Måste börja vända på dygnet nu asså! Det funkar inte att sova såhär länge när skolan börjar sen. Aja, nu ska jag gå och duscha sen ska jag dra mig till Alex. Låter nice huh ? Yes de tycker jag i alla fall.
kisses ♥


2011-01-08
 00:31:05

myser med kusinerna

Sitter och kollar på south park. Rafa, Binjo, Nicole och Stefanie är här och stannar till imorgon. Riktigt mysigt, men snart ska jag sova. Klockan är ändå halv ett. Håller på att fixa en ny design också men får e när den blir klar jag orkar inte görat nu i alla fall.
kisses ♥


haha gammal bild !

2011-01-07
 14:19:48

fredaag

Shennare världen!
Sitteri sängen och äter frukost jut nu. Robin och Alexander är så sötaså dom fixade det till mig och kom in men när dom väckte mig. Nu ska jag ta och ta på mig sen ska jag dra till Jessica och mysa med massa film. Vi ska bara chilla helt enkelt.
kisses ♥

bild från förra vintern.

2011-01-06
 22:25:00

movie

Sitter och kollar på Death Race med Johan. Robin och Alexander är riktiga nördar som bara spelar. Sen ska jag väll sova eller något. Äsch de märker vi. Bloggar väll inte mera idag så vi hörs i morgon!
kisses ♥

2011-01-06
 18:27:35

torssssdag

Tjenare ! Vaknade runt två idag. Efter det har jag bara chillat. Kollat när Robin, Alexander och Johan spelat cod och så var kusinerna här en stund också. Nu ska jag ta och dejta duschen hade jag tänkt mig. Sen kommer väll Johan och Alexander ner igen för dom ska sova här så jag är väll med dom och Robin en stund sen kanske. Vi får väll se vad som händer.
kisses ♥ 

Saknar dig hjärtat! ♥

2011-01-06
 02:10:41

trötter nathalie som skriver

Nu har jag kommit hem från Alex, såg på film den mesta tiden först halva Sex and the City med Nadja sen sista halvan av Fucking Åmål med Alex, Johanna och Nadja. Sen blev det Män som hatar kvinnor med Alex, Johanna, Nadja och Oskar. Nu ska jag sova hade jag tänkt mig. Så jag tar väll och säger godnatt nu då. GODNATT !
kisses ♥


Take me back to the sun! ♥

2011-01-06
 01:48:47

Dagens Outfit !



Jeans - Lindex
Baslinne - Bikbok
Skjorta - Pappas

kisses ♥

2011-01-05
 16:20:46

sweet

Sitter och kollar på totaly spies med lillebror och käkar vitlöksbröd. Var borta hos grannarna förut och kollade på deras über söta bebisar. Senare ska vi väll till Alex och dom tror jag. Blir nog nice! Nej nu ska jag inte bara sitta här och chilla. Vi ses senare.
kisses ♥


2011-01-05
 00:29:26

godnatt bitches!

Hellu !
Sitter i soffan och kollar på Nitro Circus. Sen ska jag gå in till mitt rum så får jag se om jag går och lägger mig eller sätter igång en rulle. Byta sängkläder måste jag göra också eftersom de färgar av sig trotts att mamma tvättade dom innan jag använde dom. Dom behöver nog tvättas igen innan man kan använda dom. Jaja, tråkig information huh ?
kisses ♥

2011-01-04
 16:28:13

torp

Yes, jag har duschat och mitt hår har snart torkat. Jag orkade inte blåsa de men nu ska jag platta håret och så sen drar jag och mamma till torp.
kisses ♥



2011-01-04
 13:40:00

Godmorgon

Satte klockan på 12 idag så att jag inte sover bort hela dagen i dag med. Nu ska jag dra mig till duschen sen ska jag fixa mig lite så får vi väll se vad som händer.
Kisses



Börjar dagen med morgonbilder !

2011-01-04
 00:26:39

Bättre sent än aldrig

Vilket den här gången är oerhört sent men jag hittade precis adaptern till kameraminneskortet Så här kommer bildera från Gran Canaria!




























Nu till det jag köpte där nere till mig själv iallafall. Det blev faktiskt bara tre saker men ändå ;)






Tack och hej leverpastej !










2011-01-03
 18:49:49

3 januari

Usch , mamma kom in och väkte mig vid halv 5 idag. Hur kan man ens sova så länge? Har ju verkligen sovit bort hela dagen! I morgon ska jag se till att ta mig upp tidigare. Måste hitta på någonting då ! Skitsamma nu jiddrar jag bara, men vi ses !



Sötus Bildus !

2011-01-03
 01:31:10

vad fasen är det med mig ?

Sitter i sängen, kan inte somna så kollar på Sex and the City. Har nästan lust att gå i ide haha, jag mår inte bra för fem öre. Vet inte varför riktigt. Menmen , funderar på att ta mig ut i köket och fixa en kopp te. Känner igentligen för att typ tröst shoppa? Eller kan man det utan att vará ledsen eller har man bara lust att shoppa då? Skitsamma, nu ska jag ta och hämta detdär te´t.



2011-01-02
 17:04:16

hejdå 2010, hallå 2011!

Nu tänkte jag passa på att sammanfatta året lite.

Vi börjar med januari :









Februari :






Mars :










April :











Maj :












Juni :











Juli :











Augusti :








September:





Oktober :





November :





December :