2010-08-31
 20:56:11

Godnatt!

Nu ska jag snart ta och hoppa i duschen. Men först ska jag äta vitlöksbröd, mamma var snäll och köpte med sig det hem. Jag funderar på att göra en latte också. Det blir nog bra kvällsmat ;) Efter duschen ska jag göra mig i ordning för sängen. Sen ska jag sova för andra gången idag? Nej jag sov aldrig förut i skolan men det var allt nära.

 

 

Jag älskar dig mamma!

2010-08-31
 20:04:38

bra ändå

 

 

 

 

Det är en på skolan, hennes systrar och kusin som gör den ;)

 

 

 

 

2010-08-31
 18:17:38

ägd av 7åring -.-'

Kom på att Jessica skulle iväg och rida. Så jag stannar väll hemma, får väll duscha i iskallt vatten istället? Nej det gillas inte! Duscha ska jag göra men det får bli varmt. Jag har ingen lust att dra ner till havet själv faktiskt.

 

Pontus undrade varför jag tyckte han va smart? :o

 

Han : Vet du vad Anakondor äter?

Jag: Möss eller något säkert.

Han: Ja, och kräldjur.

Jag: Vad är kräldjur? :o

Han: Djur som krälar.

Jag: Aha det borde jag med fatta?

Han: Dom äter Krokodiler också.

Jag: Ofta dom kan äta en hel Krokodil? :o

Han: Ja, men dom kramar ihjäl dom först.

 

Haha, han är för sööööööttttttttt !



 

2010-08-31
 18:00:19

"stranger then your'e sympathy"

Orkar egentligen inte skriva något, tänkte göra en videoblogg eller något istället men min kamera är ju borta så det får vi ta en annan gång det. Så det blir inget långt inlägg det här inte. Jo nu ska jag ta och rycka upp mig och piggna till lite. Min skoldag började med en liten promenad för att möta Malin. Trodde det var varmt ute med det visade sig att jag hade fel. På eftermiddagen var det däremot varmt! Då låg jag Alex & Mathilda ute och sov på ett bord i solen. Så jävla trötta var vi. Skoldagen slutade med en promenad med Jessica från bussen. Jag åkte med till hållplatsen hon går av vid och gick en annan väg hem för att slippa gå lika långt ensam, men jag kom på sen att det är lika långt. Jaja det var mysigt i alla fall. Jag fick gå igenom skogen istället för på en tråkig asfaltsväg. Nu fick jag sjukt lust att gå ner och bada så jag tror jag ska gå och fråga Jessica om vi ska ner och känna på vattnet i allafall. Är det varmt kan man ju alltid bada ;) Vi får se hur det blir !

 

 

2010-08-31
 06:48:55

mot skolan

Nu ska jag åka till skolan vilken sekund som helst. Jag börjar inte förän nio men jag åker in tidigt i alla fall. Vi hörs sedan när jag kommer hem igen! :D

 

 

 

old pic

2010-08-30
 18:38:31

" lovekiller "

Låten som fyller mina öron just nu :

 

Darin - Love killer

 

2010-08-30
 16:55:49

" lets dance "

Musiken dunkar på och jag sitter här och har precis ätit lite glass. Rasberry cheesecake eller något hette den. Idag hade vi sex lektioner i skolan, fem av dom var innan lunchen men det funkade det med! Nu ska jag dra mig från datorn för att hitta min kamera som jag inte har sett sen karlsborg tror jag? och plugga lite spanska.

 

2010-08-29
 12:00:18

morning

Godmorgon. Jag kom precis upp ur sängen och sitter nu och kollar på High School Musical 2 med Robin och Binjo. Lite mysigt sådär.

 

Hehe , söt bild :)

2010-08-28
 14:22:01

sportshopen

Nu ska jag mamma Pontus och Nicole åka till sportshoppen. Hos Binjo pratade några om att rean hade börjat där så nu har hon ju såklart fått för sig att hon ska dit. Men jag får väll se om jag hittar några gympaskor. Mina gammla har blivit för stora! :s Jag träffade Elin för en liten stund sen också. Hon fick sin pressent och så pratade vi en liten stund bara sen skulle hon hem.

 

2010-08-28
 09:50:02

saturday morning

Godmorgon! Det här får bli ett snabbt inlägg for sen ska jag gå och duscha och fixa mig. Vi ska till Binjo och fira honnon. Grattis på 14 års dagen! Efteråt vet jag inte vad som händer men något trevligt hittar jag nog på ;).

 


Bilden är från efter plojbilden.

2010-08-27
 21:38:44

electicity

Home from gbg. Yes jag drog till Göteborg med mamma efter skolan. Jag orkar inte visa vad jag köpte just nu för jag är helt slut! Jag har äntligen köpt present till Elin. Jag har haft riktigt åligt samvete för hon fyllde innan sommaren. Det har aldrig blivit av att jag köpt något men nu ska hon få den nästa gång vi träffas!

 

Btw, grattis Elin & Alex till moppekortet !

2010-08-26
 16:52:30

bilderna idag.

 

 

Övre raden f.v David, Mathilda, Klara, Samuel, Alex & Nathalie.

Mellersta f.v Philip, Patric, Josefin, Nicole, Madeleine & Linnie.

Liggande f.v Jocke, Pedro & Malin.

 

Mathilda, Klara, Alex & Nathalie.

Philip, Jocke, David, Samuel, Pedro & Patric.

Madeleine, Linnie, Nicole, Josefin & Malin.

Övre raden från vänster: Jenny, Lucas, David, Jocke, Patric, Philip, Samuel, Mathilda, Josefin & Pia.

Nedre raden från vänster: Alex, Malin, Pedro, Nathalie, Linnie, Klara, Nicole & Madeleine.

 

Btw, bilderna är tagna från Linnies Facebook.



2010-08-26
 07:23:57

fotografering

Vi ska snart åka mot skolan. Vi ska ta skolkort + plojkort idag. Men jag har fixat mig mindre än jag brukar. Jag sminkar mig och plattar håret i skolan för vi har håltimma innan. Alex skulle ta med sin systemkamera så att vi kan ta lite kort innan plojen. Dom får hon lätt skicka till mig sen!

 

 

 

 

2010-08-25
 15:46:14

bye bye

Nu ska jag snart dra mig mot Alex och vara där en liten stund innan vi ska till församlingshemmet. Vi får väll se vad vi ska göra där. Nu ska jag springa ut och kolla om vi har någon bensin någonstans så jag kommer iväg någon gång i år ;)
2010-08-25
 08:00:03

sovmorgon

Jag sitter fortfarande hemma trots att klockan är  8. Vi har sovmorgon idag till klockan kvart över 9 så jag fick sva en timme längre i alla fall. Alltid något. Sen är det kort dag så vi slutar väll två tror jag? Men nu ska jag bya dator. Ljudet funkar inte på denna :s

 

 

2010-08-24
 20:00:55

the perfect man

Jag har inte orkat städa än, jag la mig i soffan men det var något med parabolen så jag fick sätta på en film. Jag halvsov igenom filmen är så hilma trött! Nu har jag börjat vakna till lite men ligger kvar under täcket en stund till. Det har blivit riktigt kallt nu! Vintern är påväg, det känns inte alls bra. Sommar ska det vara! Tjocka och varma kläder känns inte särkillt lockande. Jag vill kunna gå runt i shorts och linne fortfarande.

 

 

2010-08-24
 16:42:40

andra dagen i skolan

Dagen har varit oerhört lång. Kändes det som i alla fall, men jag ska inte klaga. Inget blir bättre när man gör det? Jag skulle egentligen träna, sola & shoppa idag men jag sket i allt ihop och åkte hem. Jag orkade inte, och sen är det inte så roligt att vara i stan när det regnar. I morgon är det konfirmationsåterträff. Det ska bli rätt kul att träffa alla i konfa gruppen och så. Nu ska jag gå och städa mitt rum. Vi ses senare!

 

Här kommer tre bilder från konfirmationstiden.

Oskar, Alexander, jag & Alex.



Jag, Malin & Johanna.



Jag, Alex, Malin, Gustav & Christoffer.

2010-08-23
 21:19:52

i'm superman

Jag sitter här i köket och dukar musik. Jag ska ta och hämta telefonen och ringa gullungen Elin som inte svarar på sms. Haha, okej bara för att jag skrev det svarade hon. Jag ska gå och ta en dusch om en stund, det ska bli riktigt skönt! Jag ska leta upp lite kläder till plojkortet till skolkatalogen också innan jag sover. Vi får väll se vad jag hittar ;)

 

Bild på mig från Brasilien i femman. Det är som en linbana som åker rakt ner i vattnet jag sitter i. Svin kul var det! Jag saknart!

 

2010-08-23
 19:25:04

my treasure

Nu är det slut på sommarlovet.  Det hade gärna fått vara längre! Menmen det är bara 10 veckor sen är det höstlov. Imorgon ska jag försöka ta mig in till friskis och träna och till meddo och sola. Det är ju inte helt fel om jag hinner till torp och shoppa lite också ;) Vi får väll se vad jag hinner och orkar.

 

2010-08-22
 17:58:47

glass i stora lass

Jag sov till 12 idag ungifär. Sen duschade jag och  och åkte med Robin, farmor och farfar till Ljungkile och åt glass. Mysigt! Vi ska snart grilla så jag hinner inte lägga upp videon nu med den håller på att laddas upp men jag tror inte den hinner bli klar innan vi ska äta så dom kommer upp i nästa inlägg.

 

älsklingar !

2010-08-21
 22:17:24

SM GULD !

YEEEEEESSSS ! Henån ägde upp alla genom att alla Henånlagen vann alla sina lopp. Så nu är vi SVENSKA MÄSTARE I TIOHUGGAR RODD! Det var en sjukt härlig dag med alla underbara roddare! Efteråt slängde vi i våra tre tränare i vattnet och på cuppen ramlade Anton i :D Skön dag som man sent glömmer!

 

 

- Heja björkö!

- HEJA HENÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅN !!!

Så jävla självklart att Henån hade bäst hejjarklack också? :D 

 

 

 

Nu sitter jag här med färg i håret ( blir brunnet igen, tyckte det behövdes lite förändring nu ) och har världens värk i min vad. Robin kommer väll snart hem med Alvedon hoppas jag!

 

 

 

 

Bästa junior roddlaget i Sverige!



Björkö.



Laget med guldmedaljerna! 

I morgon kommer två videos från när vi ror. Jag orkar inte lägga upp dom nu :p





 

2010-08-20
 16:25:26

rapattack

Haha sitter och lyssnar på lite olika rappattacker. Dom är för sköna!

 

 

Kissie är solariebrun.

 

Nya silikonpattar.

2010-08-20
 14:45:12

let's go

Shenare, fölåt för att jag inte uppdaterat men jag har vart upptagen. Jag, Josen och Alice tältade nere vid vattnet i hällebäck två nätter. Första natten var Linn Niklasson och hennes kompisar där också. Jag och Josen badade med Linn och Sandra när det var mörkt ute och mareld i vattnet. Alice stog och kolade på med Sundling och Jonathan. Fegisar som inte badade :p På onsdagen var det helt underbart väder ute, vi spenderade större delen av dagen hos Josen. När vi kom till stranden igen gick vi i vattnet för att bada men det var maneter överallt! Vi stog uppe på klipporna och sjöng och tog kort i solnedgången, skit mysigt! :D


Igår packade vi ihop och jag åkte till farmor och farfar i någon timme innan vi åkte ner till Hafsten vid 12. Jag passade söta Ludwig till 9. Vid halv sju kom Nellie och busade med oss också men jag fick lite hjälp med att leka med dom av Linnea som bor där hela sommaren tror jag?  Vi bodde grannar förut men hon flyttade för några år sen så jag har inte sett henne sen dess. Det var riktigt kul. Vi sparang runt där och åt glass och sölade ner. Nä bara Ludwig sölade men det gjorde han så det räckte för alla! När jag kom hem orkade jag inte skriva någonting för jag var helt slut!

 

Idag jobbade jag till halv 12 som jag brukar sen åkte jag hem och gjorde pasta med pastasås. Jag måste äta mycket pasta nu innan SM i morgon! Tagga! Det kommer bli sjukt kul. Bussen går redan halv 7 i morgon från Henån och vi måste vara där en stund innan. Inga sjusovare här inte !





2010-08-16
 22:34:36

Godnatt folket!

Sitter här i soffan, taggar för i morgon. Ska tälta med Alice och Josen två nätter. Precis som förra året men vi ska ha ännu roligare i år! I morgon ska jag klippa mig också och på rodden. Fullspeckad dag asså! Nä nu ska jag gå och sova, det lär det inte bli mycket av dagarna som kommer. Men det måste jag igenligen nu innan SM :s Jag fixart nog ändå.

 

2010-08-15
 19:45:53

tillbaka i UA

Yes, nu är jag tillbaka från Karlsborg. Har väll inte så mycket att säga om det, orkade inte ta några kort för den delen häller. Jag har måt dålig och varit trött i stort sätt hela tiden. Vi fick åka direkt till rodden där ifrånmen ändå kom jag lite sent. Men som tur va så var dom andra snälla och väntade på mig. Nu kommer Jessica snart hit, vi ska glo på film och så en stund.

 

2010-08-14
 09:29:35

bye bye

Nu drar vi snart iväg till farmor och farfar och sen vidare där ifrån någonstans, jag vet faktiskt inte var, så ag kommer inte uppdatera föräns söndag kväll eller måndag för jag kommer lämna datorn hemma men kamera är med så det kommer väll lite bilder senare. Hejdå! :D

 

 

 

2010-08-13
 23:22:23

godnatt

Nu är det dax för mig att sova, jag ska upp rätt tidigt i morgon så det kan behövas ( känns som att jag gör det varje dag? :S ) Aja skit samma. Förut tog jag mig en liten promenad, jag kännde att jag behövde komma ut en stund. Sen tog jag en lång varm dusch. Härligt!

 

Trött och sleten, jo jag vet.

 

 

2010-08-13
 19:23:20

starstruck

Jag drog med mig Robin ner till stranden förut. Det fick bli Rörbäck idag, det ar riktigt länge sen. Vi sket i att bada, men det var riktigt varmt i vatnet så jag fattar inte riktigt varför. Alexander och dom åker till Danmark idag så jag och Pontus drog ner och kollade till deras hästar. Nu sitter jag framför tvn och kollar på Starstruck.

 

2010-08-13
 15:09:04

bare bare

Sitter och dunkar musik och har absolut inget att göra! Robin håller på att fixa mat så jag ska väll snart gå och äta. Sen ska jag ta och hitta på något, ja vi får väll se vad som händer ;)

 

Daftööö i mitt hjärta!

2010-08-12
 19:22:10

the last ones

Tjenare, jag hinner slänga in ett snabbt inlägg innan jag drar till rodden. Fyfan vad jag hatar begravningar. Det är hemskt ju! I alla fall så stannade vi på vägen hem och köpte lås till moppen, sånt där tråkigt som man tvunget ska ha och ett par nya handskar till rodden. Rosa/svarta såklart ;) Jag måste fixa nya gratis sms till moboilen också, jag lyckas glömma det hela tiden -.-'.

 

Nu kör vi på dom sista bilderna från Torsby ! :D

Dom fyra sista bilderna är snodda från Jennifers Facebook ;)

2010-08-12
 12:16:57

begravning

Godmorgon. Jag har fixat mig lite och tagit på mig kläder, mamma klagar och tycker jag ska byta -.-' Men nej det tänker jag inte göra. Bara om farmor vill det haha. Sen ska vi på begravning, sånt är aldrig roligt men det måste göras det med. Idag blir det inget smink det kommer säkert vara utkladat senare i så fall. Sen ska jag försöka hinna till torp och köpa nya handskar till rodden. Vid 8 sen är det Rodd så det blir antagligen ingen uppdatering förens efter det.

 

 

Lite fler bilder från Torsby.

 

2010-08-11
 22:53:22

cloudy with a chance of meatballs

Sitter och kollar på "Det regnar köttbullar med hela familjen. Trevligt? Nja sådär va ;) Jag ska snart gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna.

 

2010-08-11
 18:08:51

aaaaajjjjjjjj

Fan va gott! Jag klarade moppeprovet, 63/65 fick jag. Alexander klarade det också så när vi kom hem drog vi till Rotan och gick runt där tills Johan slutade jobbet :p Nu har jag precis kommit hem med världens träningsvärk i magen och ryggen efter rodden igår. Vi ska träna igen i morgon redan, men vi får ju se hur det går med denhär träningsvärken ;)

 

2010-08-11
 12:59:31

e.m.m.a

Haha, det var riktigt länge sen jag hörde dom hör låtarna. Typ 3an ?

Dom är för söta asså ;)

 

2010-08-10
 17:02:22

träning

Jag tog 4 bussen hem från stan så jag skulle hinna hem en liten stund innan det bär av till Henån. Det är Rodd som gäller idag. Härligt! Min mobil är snart död så det känns som att det inte är någon ide att smsa Elin för den hinner säkert dö innan hon hinner svara. Jag tänkte ladda den men det vettefan var laddaren är. Den ligger säkert kvar i husvagnen, men var? Aja jag får väl leta upp den när jag kommer hem för nu måste jag åka :)

 

Lika som bär? ;)

 

2010-08-10
 11:24:54

Godmorgon!

Jag måste snart börja fixa mig, Paula kommer och hämtar mig vid 12 och kör in mig och Alexander till stan. Trafikskolan som gäller igen. Men innan måste jag hinna till Alex och hämta min mobil som jag glömde där igår. Stressigt det blir nu helt plötsligt :S

 

Nyvaken Nathalie :

 

 

2010-08-09
 23:53:46

småbröder är för underbara ibland!

Kom hem för en liten stund sen. Direkt jag kom hem från trafikskolan drog jag in till Torp och köpte två Ben & Jerry's och några "hallonstångar". Sen åkte jag till Alex och myste och kollade på film med henne. Jag tycker riktigt synd om henne & Emma asså! Dom har otroligt oflyt asså. Nä nu ska jag se klart på Sex and the City sen ska jag sova, om jag inte hinner somna i soffan innan det.

 

När jag kom hem från Alex hade Pontus städat hela mitt rum. Det var sjukt stökigt innan. Han är helt underbar in lilla sötnos!



2010-08-09
 09:27:55

så seg

Jag drar till jobbet om ca 3 minuter, sen blir det nästan direkt till trafikskolan. Idag ska det pluggas!

 

Här kommer några till bilder från Torsby men har inte tid till att lägga upp alla ;)

 

2010-08-08
 22:04:45

hemma i bokenäs

Yes och jag sitter här vid datorn med en Power King, en Orangina och en Vitamin Well. Haha Hur tänkte jag att jag skulle lyckas dricka upp alla dom tre? Sen har jag ett tuggummi i munnen också så allt smakar förjävligt. Jag orkar inte sitta och skriva ner allt vi gjorde och så i Torsby jag slänger bara upp lite bilder. Sen ska jag sova tidigt. Är helt slut!

 

Jennifer smsade precis att ett annat lag har anmält sig till SM nu. Fyfan va gott då blir det antagligen SM för oss i år :D







 

Datan var seg idag så orkar inte lägga upp fler bilder nu för jag ska gå och duscha. Men dom andra bilderna kommer upp i morgon ;)

2010-08-07
 18:20:37

Torsby!

Förlåt för dålig uppdaterig men vi har inte tid och lust för datan här. Vi kollar på fotbollsmatcher & springer runt i "centrum" på dagarna och kollar på film med Oskar & Binho på kvällarna. Igår träffade vi Jennifer & Nathalie i några timmar. Dom och Elin är tre tjejer med sjukt rolig humor säger jag bara! Jag kommer inte blogga mer förän i morgon när vi har kommit hem. Nu ska jag springa ut till dom andra som unkar musik och spelar boule tror jag :p Sen vid 8 blire tacobuffé och sen drar vi in mot "centrum".

 

 

2010-08-05
 15:10:23

bråttom

Nu ska jag skynda mig , vi åker om typ 20 min och jag har inte packat klart. Jag och pappa sitter och försöker få igång mitt internett så det funkar där uppe. Det funkar väll sådär :S Det är riktigt tur att Elin ska med upp annars hade jag dött ! Jag bloggar när vi kommer fram för idag har vi inte grejen så jag kan ladda datorn i bilen och min dator fungerar inte utan sladden -.-'
2010-08-04
 23:11:37

green nails

Jag sitter och glor på Morden i midsomer. Jag har lagt fram lite kläder för i morgon men långt ifrån allt så jag får väll packa ner det i en väska som får åka med i bilen istället för att lägga ut kläderna i husvagnen. Efter filmen ska jag duscha om jag orkar annars gör jag det i morgon bitti.

 

2010-08-04
 20:25:16

Fan va trött!

Jag sov inte så mycket i natt precis. Men vad gör det igentligen? Jag hade min första körlektion idag också. Det var roligt men två timmar är väll lite väl länge? Nu måste jag igentligen packa mina kläder inför i morgon när vi åker till Torsby. Jag måste hinna klart med det idag för dett hinner jag inte i morgon. Då har jag två körlektioner och så ska jag hinna till meddo och sola och hemmakväll och hyra filmer och köpa godis och så.

 

Så här ser väll resten av sommarlovet ut för mig. Hoppas ni ser vad det står :P


Augusti 2010

 

2010-08-03
 20:09:22

sleten bild asså!

Det var lika roligt på rodden som vanligt. Jag kom hem för en liten stund sedan bara men så fort Alice ringer ska vi åka till Stegelholmen och tälta med Marcus, Rasmus, Patric och Gustav. Så det blir inte mer uppdatering idag om det inte blir någon mobilblogg ikväll. Vi ska tälta på någon ö så det kanske inte ens finns motagning? Det märker vi väll senare. I morgon kommer uppdateringen vara kass också. Antagligen värre än idag.

 

 

2010-08-03
 11:39:38

beach

God morgon!

Jag vaknade precis och ska fixa mig lite snabbt för att dra ner till stranden. Mopedboken får följa med idag ;)  Vi ses när jag kommer hem igen .

2010-08-02
 23:06:30

good night

Fyfan va läskig filmen var! Det var helt klart den läskigaste Beckfilmen hitils. Alla på bion skrek kan jag lätt säga utan att överdriva! Självklart hade dom ändrat busstiden typ 5 minuter också så vi missade bussen. Aja nu ska jag sova godnatt !
2010-08-02
 13:59:04

levande begravd

Ja, jag säger äll samma som i förra inlägget. Det blir sällan som man tänkt sig. Efter jobbet idag hade jag tänkt att jag skulle duscha ( det har jag i och för sig gjort), städa mitt rum & plugga. De två sista sakerna kommer jag inte hinna mycket av eftersom jag och Alex ska ta 16:13 bussen till stan och kolla på Beck - Levande begravd på bio. Jag bloggar nog inte mer innan det.

 

 

2010-08-01
 23:44:34

det blir sällan som man tänkt sig


- Jag har inte gått och lagt mig tidigt.

- Jag har inte duschat.

 

Jag sitter och kollar på CSI NY med pappa och Robin. Duscha får jag ta och göra i morgon efter jobbet. Då ska jag även försöka få i ordning på mitt rum. Jag ska göra om lite men jag ändrar något av det jag ska ändra lite då och då. Det blir aldrig klart. Sen måste jag verkligen plugga också! Det får jag prioritera högt nu det närmaste!

 

 

 

2010-08-01
 20:20:09

original

 

Fy vad trött jag är. Idag blir det sängen tidigt för min del. Men först och främmst ska jag duscha.

2010-08-01
 19:48:15

dagens inköp

- Gina Tricot

 

- Lindex

 

- H&M

2010-08-01
 11:02:17

torp

Godmorgon!

Jag sitter och kollar på scrubs men ska snart gå och fixa mig. Jessica kommer hit 5 i 12. Då drar vi till torp. Jag måste köpa lite nya kläder!

 

En sleten och trött Nathalie.